Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 april, 2024

 

Lärarna att följa när vi inte är i närheten ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt lekfulla med andra varelser och kollektiv som vi umgås med i hela galaxen och universum. Vi kan ta det lättsamma förhållningssättet med de andra varelserna och kollektiven vi stöter på eftersom vi vet att de inte heller tar sin existens på allvar. Vi vet att de inte har något att oroa sig för, och det har inte vi heller, och därför verkar det lättsamma tillvägagångssättet vara lämpligt. Det finns mycket skratt, eller vår form av det, i det icke-fysiska. Vi upptäckte det så snart vi steg upp i det icke-fysiska.

Upplevelsen av så mycket glädje är något som ni alla måste se fram emot när ni fortsätter med er himmelsfärd, men snälla inse att er uppstigning inte behöver vara en seriös affär från där ni är just nu. Det kan vara roligt, lekfullt och fullt av glädje, skratt och spänning inför vad som komma skall. Naturligtvis händer det allvarliga saker på jorden, och naturligtvis får de din uppmärksamhet då och då och du kan inte undvika att höra om dem eller läsa dem på din telefon eller datorskärm. Men du är där för att vara ljuset i ansiktet av mörkret, och därför, när du söker det lättsamma tillvägagångssättet, finner du att du blir en match för lättare och bättre känsla nyheter. Du befinner dig i linje med en verklighet där det finns mindre mörker att rikta strålkastarljuset på eller att vara ljuset inför.

Kom ihåg att du vibrerar hela tiden, och vad du vibrerar kommer att avgöra vad du upplever. Och leta därför efter sätt att ha roligt, för att göra ljuset av din situation, dina utmaningar, och du kommer att ta de människor till dig som också vill ta den vägen. Det finns många som vill att andlighet ska vara mindre seriös och roligare, och du kan göra en poäng av att lyssna på dessa människor, snarare än att följa någon som konsekvent ger dig rapporten om undergång och dysterhet för att du tror att du behöver hålla dig informerad om för att skyddas.

Det enda du någonsin behöver skydd från är din egen vibration, och du har fullständig kontroll över det. I samma ögonblick som du känner igen att du gör det kan du gå mot ljuset. Ni kan flytta till det högre vibrationstillståndet, och många av er vet hur man gör det. En del av er minns fortfarande hur, och det är en process, men det är värt att ge er uppmärksamhet. Tänk på barnen och deras inställning till livet. De vill leka; de vill ha kul; de vill skratta. De är inte intresserade av att hålla sig informerade, men de kommer att hitta ett sätt att göra något till ett spel eller en leksak, och du kan lära dig mycket av att titta på dem och hur kreativa de är.

När du hör ett barn skratta är det ett av de bästa ljuden du kan uppleva där på jorden. Följ med dem i deras lättsinne, i deras sorglösa natur, och vet att de är där för att lära dig, precis som vi är, och deras läror handlar om hur man tar den lättare och mer glädjefulla vägen genom livet. Vi är här för att påminna er, när det inte finns några barn i närheten att göra det, att detta är en väg som ni skapar, och ni kan skapa vägen med glädje.

Du kan också förvänta dig att mer glädje, gladare upplevelser och gladare människor kommer in i ditt liv så fort du bestämmer dig för att vara mer lättsam, ha roligare och skratta mer. Vi vet att du är kapabel att göra det, och du kommer fortfarande att ha gott om möjligheter att vara till tjänst för kollektivet och utföra ditt andliga arbete. Lita på oss. Du kommer inte att missa någon av dessa möjligheter, men du har alltid möjligheten att skapa fler möjligheter att uppleva dig själv som en lättsam varelse av glädje, kärlek och skratt.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *