Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 23 februari, 2024

 

De enorma energierna stängs i februari ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Vi har märkt att människor tenderar att reagera på stora energipaket, oavsett varifrån dessa energier kommer. När du inser att du är energetiska varelser, fysiskt och som en själsvarelse, då börjar du förutse de energiska överföringarna, och du märker dem när de sker. Ibland kommer du att märka att något är på gång med dig energiskt, och då kommer du att inse att det är tiden för en fullmåne, eller att det har förekommit solutbrottsaktivitet, eller kanske du kanske till och med hittar något kanaliserat material som talar om för dig att du får en explosion från de andra stjärnsystemen i din galax.

En del av er förutser dessa stora energipaket, och ni förbereder er för dem. I den förväntan öppnar du naturligtvis upp mer för dem, och genom att göra dig mer tillgänglig för dem, tenderar du att få ut mer av dem. Vi har märkt att ni tenderar att ta emot mer från de högre världarna vid dessa tider då det finns mycket mer intresse för stjärnorna och för andra varelser från stjärnorna. Det är därför denna energiska överföring som vi ska berätta för er om kommer att bli så kraftfull för er.

Under resten av februari månad kommer du att få energier som kommer att jorda in på din upplevelse fler minnen av e.t. kontakt som du redan har haft som andra aspekter av din själ. Du kommer att få mer tillgång till minnen av fartyg som landar, iakttagelser av dessa fartyg i förväg och möten med e.t.s i köttet. Detta kommer att hjälpa dig oerhört mycket med dina egna kontaktupplevelser och den kontaktupplevelse som hela mänskligheten nu ser fram emot.

Du kan förvänta dig att känna lite spänning inom dig när du kommer åt dessa energiska paket. Ni kan också nu förutse dem och öppna er upp för dem fysiskt och energiskt. Detta är något vi rekommenderar att du gör så fort du tar emot denna överföring. Vi vill också att du ska veta att inte varje upplevelse som du någonsin har haft med en e.t. eller med en masslandning av fartyg har varit vad du skulle kalla positivt ur ditt perspektiv. Och därför pågår en stor utrensning, en stor utrensning just nu, av rädslorna, oron, ilskan och alla andra känslor som är insvept i e.t. upplevelser som inte var så stora.

Och vissa människor triggas till och med av tanken på att e.t.s kommer in i ditt rike, men vi vill att du ska veta att vi alltid har funnits där. Vi har varit med er från allra första början i olika former, och det finns e.t.s som vandrar bland er just nu där på jorden. Så du har verkligen inget att frukta eftersom det redan händer, och besöken med de individer som är redo för den kontakten med e.t.s kommer också att fortsätta.

Och de av er som är intresserade men ännu inte har haft era möten ansikte mot ansikte kommer nu att vara mer redo än någonsin för dem. Vi spelar en del i detta som de andromedaner som vi är, men vi samarbetar med kollektiv från hela galaxen för att ge dig dessa energirika paket, denna information och helandet som du behöver för att gå vidare med dina egna kontaktupplevelser. Vi välkomnar naturligtvis din feedback och du kan kontakta oss direkt när som helst. Vi kommer alltid att lyssna.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *