Skaparna via Daniel Scranton, 22 februari, 2024

 

Du har börjat din uppstigning ∞

12D-skaparna, ett icke-fysiskt kollektivt medvetande, kanaliserat av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Du har börjat din uppstigning, och din uppstigning och din uppstigning kommer att fortsätta. Det finns inget som kan stoppa det från att hända, för du är en del av detta universum, och detta universum stiger upp. Du vet att du växer andligt genom erfarenhet, och vad du kanske inte vet är att du växer på grund av alla din själs samtidiga upplevelser just nu. Därför, om du känner att det inte händer mycket i ditt liv, i ditt lilla hörn av universum, var snäll och var säker på att andra aspekter av din själs medvetande har en rejäl resa just nu.

Du ger stabilitet för de andra aspekterna av din själ. Du ger de andra aspekterna av din själ ett andligt perspektiv på den vilda resan som de för närvarande är på i sin verklighet. Du förstår, du behöver inte ha mycket på gång just nu i din erfarenhet för att dra full nytta av allt som händer i din själ. Din själ begränsar sig inte till en inkarnation i taget. Allt händer just nu, och du är inte där för att bli straffad för ”synder” från ditt tidigare livsjag.

Du är där och drar nytta av vad de lever, och du drar också nytta av vilka andra aspekter av din själ som lever just nu som uppnår milstolpar i sin medvetenhetsutveckling. De kan ha tillgång till andliga gåvor och förmågor som du alltid har velat komma åt. De kanske skriver lysande böcker eller målar vackra tavlor. De kanske har underbara relationer. Listan fortsätter och fortsätter, och du drar nytta av allt de upplever. Det är en laginsats. Ni är ett gruppmedvetande, och ni hjälper alla varandra.

Så om du blir medveten om något som en annan aspekt av din själ gör eller lever som du skulle anse vara en oönskad uppsättning omständigheter, vet att du är där och helar den aspekten. Du är där för att förlåta den aspekten. Du är inte hämmad eller hindrad på något sätt av vad som händer i den andra inkarnationen såvida du inte tror att du måste straffas, eller så måste du begränsas på grund av de begränsningar som den andra du har satt upp i den andra inkarnationen.

Du är där och hjälper din familj. Du är där för att hjälpa mänskligheten, och du är där för att hjälpa andra aspekter av din själ som behöver din hjälp. Eftersom du är vaken under denna livstid, har du den stabilitet som krävs för att hjälpa alla andra aspekter av din själ. Och du hjälper alla andra människor där i fysisk form, såväl som djuren, såväl som Moder Jord själv, bara genom att vara där.

Så när du känner att du inte har så mycket på gång i ditt liv just nu, sträck ut handen och nå insidan, och du kommer att upptäcka att du kan ansluta till din själs helhet. Och de kan dra nytta av dig, och du kan dra nytta av dem mer medvetet på grund av denna expansion av ditt medvetande som pågår just nu och som kommer att fortsätta att inträffa för att du stiger upp och för att du stiger upp som uppvakna individer som vill hjälpa . Ni vet detta om er själva, och vi vill bara att ni ska veta att ni faktiskt hjälper till.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *