Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 7 april, 2024

Stora saker händer på jorden ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Det är en läglig tid för er alla att fundera över vad som händer på grund av er och vad som händer på grund av vad som är ”där ute.” Ni har en tendens att ge mer kraft bort till det som händer där ute och att ta mindre hänsyn. av vad som händer inom dig. Detta är sant oavsett om du är andligt vaken eller inte. Vi har en önskan att ge dig tillbaka din kraft, att påminna dig om din kraft, att visa dig hur mäktig du är.

Nu finns det tillfällen då en tro på något utanför dig kan tjäna dig mycket väl, och det finns andra tillfällen då en tro på något utanför dig försvagar dig, hindrar dig från att ha något du vill ha eller leva ett lyckligt, hälsosamt liv. Och så, den person som är villig att titta inåt och ställa sig själva de viktigaste frågorna är den person som kommer att trivas mest där på jorden. Ställ dig regelbundet frågan ”Är det här bara jag?”

Med andra ord, är det bara din verklighetsuppfattning? Är det så att du känner som du känner av en mycket specifik anledning, en som är sant för dig men inte för alla andra. När du ser på landskapet i den större världen och universum omkring dig, är det lätt nu för tiden att tillskriva många saker till det som händer utanför dig. Och vi kommer alltid att styra er tillbaka inom er själva för att undersöka vad ert perspektiv är, vad era tankar är, vad era övertygelser är och hur ni mår, eftersom vi vet att det tjänar dig mest att ha din självrannsakan på det sättet.

Nu kommer det alltid att hända mycket där på jorden, på grund av de förändringar som redan är på gång, men närhelst något påverkar alla på planeten genom sin blotta existens, måste du också inse att det påverkar alla i mycket unika sätt. Alla påverkas inte av samma globala händelse på samma sätt. Och när du inser det, inser du att du får bestämma med ditt val hur något kommer att påverka dig och vad du ska göra med det. Om det är något som ger dig möjligheten att kliva in i din makt mer, använd den då. Om det är något som känns maktlösande för dig, analysera det.

Gå djupare in i dig själv och fråga dig själv varför. Varför känner du att den här händelsen som händer utanför dig gör dig rädd? För du kommer att komma till några underbara insikter när du gör det, och du behöver veta hur kraftfull du är. Du behöver veta det, och du behöver uppleva det, och du kommer inte att uppleva det förrän du vet det. Kom ihåg att när du ändrar ditt perspektiv på något så ändrar du det, och det händer bokstavligen oavsett om du gör det medvetet eller inte.

Att leva ett medvetet liv av självrannsakan kommer att ta dig väldigt långt när det gäller dina mål och leva det liv du vill leva. Så vi uppmuntrar dig att bara ge något kraft som finns utanför dig om du tror att det hjälper dig på något sätt, och även inse att du använder din tro på det när du gör det. För då kan det förbli en positiv sak för dig, och du kan ha fler positiva aspekter av livet där på jorden för att hjälpa dig på din resa.

Vi är här för att hjälpa dig på din resa genom att ge dig dessa typer av läror och genom att uppmuntra dig att tillämpa dem i ditt liv. Vi vet att dina liv kommer att bli bättre om du gör det, och vi vet att du inte behöver att vi viftar med en trollstav från vårt stjärnsystem för att göra allt bättre för dig och alla andra där på jorden.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *