Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 april, 2024

 

Hur man väljer den tidslinje/framtid du vill ha ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att se ner på många olika tidslinjer samtidigt, eftersom vi existerar i den nionde dimensionen, och vi kan se de olika tidslinjerna som finns framför var och en av er som tar emot dessa meddelanden. Vi vet att nya tidslinjer skapas när du blir fantasifull. När du går bortom tron hos de omkring dig och de som har kommit före dig. Vi vet att du faktiskt är väldigt kreativ och kapabel att nå stjärnorna, bokstavligen. Många av er undrar när fartyg kommer att landa över hela planeten, och ni undrar det med tanken att det är hugget i sten just nu.

Du tror att dessa beslut fattas utanför dig av någon annan varelse eller någon annan grupp av varelser, men du får bestämma när det händer. Du får bestämma när mänskligheten har tillgång till gratis energi. Du får bestämma när du tar allt som kommer till dig, alla dina gåvor, allt du någonsin velat manifestera. Det är okej där och väntar på att du ska ta emot det. Det är ni som bestämmer. Det är ni som fokuserar. Det är ni som vibrerar. Det är ni som tänker, känner, agerar, talar och när ni förblir i linje med vad ni vill och släpper det ni inte vill, då sätter ni er själva på den bästa känslans tidslinje för er.

Om man ansluter sig till en version av det mänskliga kollektivet som är redo för fullt och öppet e.t. kontakta nästa år, då får du den erfarenheten. Men om du ser dig omkring och säger: ’De här andra människorna är inte redo’, då stannar du fast på den tidslinjen. Det är upp till dig. Tänk bättre på era medmänniskor och er själva. Istället för att fokusera på dina brister och brister, fokusera på hur långt du har kommit, hur mycket potential det finns inom var och en av er, och fokusera på den kärlek du är och den kärlek som finns i alla andra människor. . Och medan du håller på, fokusera på sanningen att alla varelser i hela galaxen är kärlek. De är Källenergi.

Och visst, många av dem har agerat på sätt som är mycket mindre än vad du kan förvänta dig av en Källenergiväsen, men det betyder bara att du får upplevelsen av att förlåta dem. Du får se det bästa i varje varelse. Det är ditt val; det är det val som känns bäst för dig när du gör det. Det finns verkligen inget annat val, för du måste göra det valet för att vara den du verkligen är, och att vara den du verkligen är är dit alla vägar leder till. Ni ska alla hem till Source; ni är alla där för att komma ihåg vem ni verkligen är.

Så glöm inte det. Gå inte i den fällan att se er själva som små, obetydliga och avsedda att ha vissa upplevelser. Världen är vad du gör den till. Dina liv kan bli bättre, även av högsta standard, om du tillåter dem att vara det. Och ni håller på att bli era högre jag, era femdimensionella jag, oavsett vad någon annan gör eller hur det än ser ut ibland. Välj den bästa tidslinjen för dig själv just nu genom att vara medveten om att du väljer och att den tidslinje som känns bäst för dig finns.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *