Det Andromedanska Rådet via Daniel Scranton, 5 juni, 2024

 

Vilka är ni människor på jorden egentligen ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Vi ser er som ni verkligen är, och vi håller det utrymmet för er så att ni kan se er själva på samma sätt. Vi inbjuder dig att gå med oss ​​i vår glädje över varelserna som du håller på att bli genom dina upplevelser där på jorden. Vi vet att din självkänsla förändras och den förändras snabbt, och vi vet också att du alltid kan känna efter det sanna jaget inom dig, och du kan börja fungera som ditt sanna jag så snart du bestämmer dig för att göra det.

Du släpper taget om så mycket medan du är på dina resor, och en del av det släppa taget är frivilligt. Andra gånger släpper du något för att du absolut måste. Hur som helst, det du tar bort är vad du inte är, och det som ligger under det du inte är är vad du är. Allt som får dig att gå in och känna efter sanningen om vem du är är en välsignelse, och ibland känns det som får dig att göra som en förbannelse. Du kanske känner att din kroniska trötthet är en förbannelse, men om den saktar ner dig tillräckligt mycket för att få dig att gå in och känna efter vem du verkligen är, då var och är det en välsignelse i förklädd.

Vi inbjuder dig att se allt i ditt liv som en välsignelse och att fråga dig själv hur det hjälper dig att bli mer av den du verkligen är. När vi pratar om vem du verkligen är, talar vi om det oändliga, eviga du som är villkorslös kärlek. Vi talar om Källenergijaget, det Gudomliga Jaget som du lärde känna dig själv mer som genom upplevelsen av den fysiska verkligheten. Så det kan tyckas som om den fysiska verkligheten är ansvarig för att du inte känner dig själv som en Källenergiväsen, men den var i själva verket designad för att få dig att känna dig själv som en Källenergiväsen utan genom erfarenheter.

Så till exempel, när du ser bilder online av någon som räddar någon annan under en extrem översvämning av sin stad, ser du någon som känner sig själv som Källenergi genom den upplevelsen av att vara hjälten. Det finns möjligheter för er alla att vara hjältar varje dag, och ibland är de så enkla som att returnera det där telefonsamtalet, det meddelandet eller det e-postmeddelandet till personen som når ut till dig i nöd. Ibland innebär att vara en hjälte helt enkelt att le mot en främling när du passerar dem på gatan eller frågar kassörskan hur deras dag ser ut.

Du kan vara en hjälte på så många sätt, och du kan be om fler möjligheter från universum, från ditt högre jag, att uppleva dig själv på det sättet. Du lär känna dig själv som en Källenergiväsende i köttet, och det är en spännande upplevelse och en som du visste skulle vara värd all smärta som du skulle uppleva där i dina fysiska liv. Nu, de av oss i de högre världarna fortsätter att hålla det utrymmet för er och bjuda in er till det när era högre jag kokar ihop nästa grupp av möjligheter för er att känna er själva som ni verkligen är. Och vi vet att ni alla kommer att svara på samtalet, för ni förstår nu mer än någonsin hur bra ni mår när ni gör det.

Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *