Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 maj, 2024

 

 

Vad som kommer i maj 2024 ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har så mycket spänning inför mänsklighetens resa just nu, eftersom vi ser vad du befinner dig på branten av, och vi vet att du kommer att gilla det som kommer. Du har så mycket att se fram emot under de kommande åren, och under tiden fram till den fullständiga och öppna utomjordiska kontaktupplevelsen har du fortfarande dina liv kvar att leva. Det finns många detaljer i ditt liv som du skulle vilja förändra, och maj månad är en vacker tid att överväga vad det är som du vill förändra i din upplevelse.

Denna maj månad handlar om att växla till mottagningsläge och aktivera din gudomliga feminina essens. Du ska sprida ditt vackra jag till världen som blomman gör. Du ska öppna dig och ta emot mer av det du har önskat dig från denna livserfarenhet, och du kan förvänta dig att mer kommer in denna maj månad 2024. Vi vet att du är bra på att fråga, och vi vet att några av du är väldigt bra på att göra och försöka, men nu är det dags att börja spänna dina muskler som de som är bra på att ta emot.

Du förstår, du behöver inte få allt att hända. Du behöver inte uppfinna hjulet på nytt eller göra något från grunden. Det finns tillräckligt med fart där, och du har så mycket som redan är gjort och skapat. Det är så mycket som väntar på att du ska öppna upp för det, och du har så många hjälpare som arbetar på dina vägnar för att se till att denna nästa fas i ditt liv är en som är fylld av manifestationer.

Ni kan säga till er själva och verkligen mena det när ni säger: ’Den svåra delen är över; Jag kan kryssa nu.’ Du är där för att uppleva och för att växa genom dina upplevelser, och när du har fått nog av en upplevelse är det dags att gå vidare från den. Det är dags att uppleva mindre kamp, mindre smärta, mindre brist och mer av det du vill. Och så, för maj månad, rekommenderar vi att du ställer er själva frågan: ’Får jag få det här?’ Och vi rekommenderar att du svarar er själva genom att säga: ’Ja, det kan jag.’

Svårare än så behöver det inte vara. Ni behöver inte göra det svårare för er själva genom att skapa idéer om varför något inte har kommit eller varför det kanske inte kommer. Inse istället att nu är det dags för dig att helt enkelt öppna upp för allt du vill uppleva, i vetskap om att det tjänar dig att ha dessa upplevelser. Och om det tjänar dig, tjänar det mänskligheten och Källenergi.

Det tjänar din själ att inte längre kämpa, att inte längre göra motstånd och att ge upp, släppa taget och släppa in. Den här maj månad är det dags att göra allt detta, för du har gjort tillräckligt med allt annat, och du är värdig, du blir sedd, du hörs och du är älskad. Nu är det dags att se dessa saker och känna din resonans med det du önskar. Öppna upp, slappna av och släpp in mer av det du har önskat dig under det här kalenderåret och under alla åren före detta. Det är din tid, och du är tillräckligt vaken för att göra detta. Vi vet det, era guider vet det, era högre jag vet det, och det är dags för er att veta det också.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *