Det Andromedanska Rådet via Daniel Scranton, 30 april, 2024

 

 

The New & Different World That’s Coming ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Det är en underbar tid där på jorden att söka efter din egen känsla av tillfredsställelse och tillfredsställelse, och det beror på att du aldrig har haft mer tillgång än du har just nu till så mycket energi. Du har aldrig upplevt din kreativa potential som väller upp inom dig, som du gör nu. Du är mitt i underbara förändringsenergier, och dessa energier är avsedda att stimulera det nya, att åstadkomma det som är annorlunda. Ni vet alla att ni gillar det som är annorlunda, och ni vet hur kapabla ni är att förverkliga något som ni skulle vilja uppleva som går utöver det som är traditionellt.

Jordens religioner är mycket traditionella. De är genomsyrade av traditioner, ritualer och sedvänjor som är ganska förlegade, och du tar med dig till din medvetenhet nu det som är nytt och annorlunda. Och genom att göra det får du skapa den annorlunda världen, den nya världen som du vill uppleva. Du gör det. Du har redan gjort det till viss del för här är du och tar emot denna överföring, och dessa överföringar är inte normen. Det här är en annorlunda upplevelse för så många, och många är inte redo för den här typen av kommunikation, men det är du.

Och så, när du ger dig ut på resten av din tid där i den fjärde dimensionen, börja fundera över vad det är som du skulle vilja se i din upplevelse som skiljer sig från det du har upplevt, och ställ dig sedan frågan, ”Tror jag på att det är möjligt?” verklighet. Du kan åstadkomma olika upplevelser i ditt liv och i världen, men du måste tro att det är möjligt att göra det.

Nu, ett av sätten du kan hjälpa dig själv i detta avseende är att erkänna att du inte behöver göra allt själv. Ni har hjälpare som är unika för er som individer, och ni har hjälpare som vi, och vi ser ut till hela mänskligheten, liksom många grupper här i de högre världarna. Nu har ni också förmågan att förändra allt genom att ändra en enda tanke, och när ni visar er själva att ni kan göra detta, kommer ni att känna er mer i linje med den nya världen som ni vill se och uppleva i er verklighet.

Vänta inte på att fartyg ska landa eller att regeringar faller sönder. Vänta inte på en finansiell kollaps eller en solblixt, eller något annat som du har hört talas om nu ganska länge. Låt förändringen börja med dig och det mycket enkla sättet som finns för dig att se något annorlunda, att ändra dina tankar om något, någon eller någon grupp, som hjälper dig att gå förbi de gamla sätten och gå in i den nya världen som du och andra som du har varit med och skapat.

Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *