Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 oktober, 2023

 

 

Få tillgång till den femte dimensionen just nu ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är glada, som alltid, att se dig växa och expandera på det sätt som du gör i varje ögonblick av varje dag. Ni kanske inte ser tillväxten som ni vill se där ute i det fysiska universum, och ni kanske inte kan upptäcka så mycket tillväxt i er själva som ni skulle vilja se, men varje ögonblick av varje dag får ni mer medvetenhet, mer medvetande. Du blir mer vaken. Du blir väckt till sanningen om vem du verkligen är någon gång, men sedan går du igenom de upplevelser som gör dig mer medveten om dina tankar, övertygelser, känslor och till och med dina handlingar, saker du gör på autopilot istället för från en plats av inspiration.

Och det här är vad du växer från och växer till när du fortsätter där i denna livstid. Det här är en lång och slingrande resa för dig. Det är inte ett rakt skott på ett kultåg där allt du gör är att sitta och titta ut genom ett fönster. Du är där för att uppleva det; du är där för att gå igenom dessa växtvärk och för att en gång för alla inse att allt tjänar dig. Tänk på allt som finns i ditt liv just nu och inse att det tjänar dig. Och fundera sedan över allt som inte finns i ditt liv just nu, som du skulle vilja vara där, och inse att du inte har det, och ta sedan ett djupt andetag och slappna av. Och inse att du har uppnått inre frid på bara några ögonblick av din tid.

Från fredens plats kan du skapa; du kan öppna upp och ta emot. Du kan uppleva glädje. Du kan se dig omkring på vad som finns i ditt liv och uppskatta det mer. Du kan uppskatta människorna i ditt liv mer. Du behöver inte alltid sträva och klättra och kämpa för att komma till nästa steg i din andliga utveckling. När du har mer medvetenhet inser du att medvetenhet är nyckeln. Det är inte bara det att du nu är medveten om vad du måste fixa, vad som behöver förändras i ditt liv. Bara att vara medveten är fixen; det är förändringen. Det betyder att du är mer medveten, och du kommer att välja mer medvetet nästa gång, nästa gång du ställs inför den svåra personen eller den svåra situationen i ditt liv.

Vi vill att ni ska stanna upp och erkänna er själva mer för den tillväxt ni gör i varje ögonblick av varje dag, och om ni gör det kommer ni att leva i ett femtedimensionellt frekvensområde förr än senare. Du kommer att upptäcka att du kan hålla den frekvensen under längre och längre perioder, och du kommer inte att vänta på att något ska förändras utanför dig så att du sedan kan slappna av och må bra över hur långt du har kommit. Gör det bara nu, och allt annat kommer att förändras, och det kommer att förändras snabbare eftersom du tog de få små stegen som vi beskrev här i denna överföring, och du kommer att må bättre med ditt liv just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *