Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 oktober, 2023

 

Oktober 2023 energierna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har njutit av vår observation av era framsteg där på planeten Jorden, och vi vill att ni ska inse att ni fortsätter att göra framsteg när ni ser inom er själva efter vad som önskas. Nu är vi här i detta ögonblick för att berätta för er om energierna i oktober 2023. Dessa energier handlar verkligen om att hjälpa var och en av er som individer att hitta er väg i världen, att hitta er plats, ert syfte, vad det är som ni vill göra med dig själv och för andra. Energierna är mycket stödjande som kommer in för att hjälpa människor att göra förändringar inom sig själva och även externt, förändringar som kan involvera en flytt, eller en förändring i jobb eller relation.

Ni behöver se er själva som ständigt utvecklande varelser, och dessa energier kommer in för att hjälpa er att inse att ni har mycket att ge till era medmänniskor. Ni har mycket att dela med mänskligheten, och ni gör förändringar inom er själva hela tiden som hjälper er att hjälpa er själva och sedan hjälpa andra. Detta har inte alltid sett ut som ett syfte i livet för dig. Det ser inte alltid ut som ett uppdrag när du gör ett inre arbete, men det är det alltid, och det är meningen att du ska ta det du gör till nästa nivå om du redan har bestämt för er själva vad det arbetet är, vad syftet är. är.

Det är dags för er alla att kliva fram som de förändringsmakare som ni är. Ni som tar emot detta meddelande är bland Uppvaknade Kollektivet. Det är meningen att ni ska se er själva som de ljusarbetare som ni är, healers, hjälparna, kanaliserarna, de synska. Alla har gåvor och gåvor att dela med mänskligheten, och ibland behöver man bara lite knuff från högre-dimensionella plan som vårt, men naturligtvis är vi inte de enda som förser energierna från oktober. Vi är bara ett kollektiv av många som är intresserade av denna utveckling för var och en av er som individer.

De av er som har försökt uppfylla ett uppdrag i det här livet tidigare kan behöva hjälp med att damma av er själva och resa er så att ni kan lägga ut ny energi mot samma mål, samma önskade livssyfte. Om du inte har någon aning om vad det är du är tänkt att göra eller hur du passar in, så är oktober en bra månad för dig att vara tyst, att gå inom, för att låta nedladdningarna inspirera dig till något. Du är redo att ta steget upp och vara de ledare som mänskligheten har letat efter, och det mest kraftfulla sättet du leder är genom att visa för andra vad som är möjligt. Du har så mycket att bidra med, så mycket inom dig som vill komma ut och delas, och dessa energier kommer att hjälpa dig att komma till den plats där du vet exakt vad du ska göra, vilka steg du ska ta och vilken riktning att flytta in härnäst.

Det är en härlig tid att vara där på planeten Jorden på grund av alla förändringar som ni ännu inte har upplevt och på grund av alla förändringar som ni vill vara de som initierar för era medmänniskor. Det är dags, och du har stödet. Gå ut och bli mer av den du verkligen är, och du kommer att se förändringarna som du vill se utanför dig, men ännu viktigare kommer du att uppleva dem inom dig först.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *