Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 april, 2023

 

Manifestation är andligt mästerskap ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att hjälpa er med vad ni än önskar för er själva eftersom vi vet vilken utmanande väg ni är på där på planeten Jorden och för att vi njuter av processen med medskapande. När du ber om vår hjälp med någonting, ger vi det till dig fritt och utan att tveka, och sedan är det upp till dig att tro att du har skapat det du har önskat att skapa och att det kommer. Det enklaste sättet för dig att visa din tro på din manifestationskraft är genom att släppa den.

Om du kan lossa från när det kommer och även om det kommer, då är du i rätt vibration för att ta emot det du redan har skapat och kommer till dig. Om du tror att just denna manifestation betyder allt och att din lycka är beroende av den, kommer den troligen att försenas. Och om och när du öppnar upp för att ta emot det, kan du bli besviken, eftersom din lycka måste vara något som kommer inifrån dig.

Allt du upplever som försätter dig i det tillståndet av att vara men som måste komma utifrån kan försvinna. Därför har du all makt, eftersom du har makten att välja vad du fokuserar på i nuet, och du har makten att välja vad du minns från det förflutna. Du har också makten att välja vad du förväntar dig om framtiden.

Om du har en tendens att gå i en pessimistisk riktning eller att fokusera i nuet på något som du inte gillar, så är chansen stor att du inte hittar den lyckan inom dig. Om du har den tendensen att se tillbaka på ditt förflutna och fokusera på ånger och saker som inte hände, är chansen stor att du inte heller kan njuta av nuet. Och så, när du släpper alla förväntningar om en manifestation, och du insisterar på att göra det bästa du kan i nuet för att njuta av den, har du då blivit en andlig mästare.

Anledningen till att ni alla valde planeten Jorden att inkarnera på är för att ni visste att ni redan var andliga mästare, men ni ville också ha den upplevelsen av rörelse från att inte känna er så mästerlig till att helt känna er själva som den mästare ni verkligen är. Och så, mästarens sätt är inte att bli någon som är utan lust, utan snarare, mästaren har en önskan och inser att deras lycka inte är beroende av att den önskan någonsin kommer att förverkligas. Du kan leva lika i den andliga och den materiella världen. Ni kan leva lika med att gå inom och fokusera utanför er själva, och ni kan göra det med vetskapen om att en del av det ni gör där nu på jorden är att integrera alla dessa skenbara motsatser.

Visst, det finns upplevelser i vad du skulle kalla dina tidigare liv där du gick hela vägen andligt eller hela vägen materiellt, för som själ vill du också ha de upplevelserna. Men eftersom du stiger upp i denna livstid får du uppleva lite av allt, binda ihop allt och bli en harmonisk helhet som erkänner att allt är det enda, allt är en representation av den enhet som vi alla är, Källan . Och för att göra det krävs integration. Därför, ha dina önskningar, skapa vad det än är du vill manifestera och ha en rik, inre värld som gör att du känner dig helt uppfylld varje gång du går in i den, och du kommer att kunna leva i alla världar samtidigt med ett leende på ditt ansikte.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *