Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 juli, 2024

 

Den monumentala händelsen av Full E.T. Kontakt på jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid väldigt glada att få kontakt med alla er som har ett intresse för oss och i vårt stjärnsystem. Vi hjälper er att komma närmare den tiden där ni kommer att kunna stå framför en fysisk utomjordisk varelse, eftersom det är lättare för er alla att hantera energier som kommer från det icke-fysiska och från en plats så fridfull och vacker som Arcturus. Vi existerar i icke-fysisk form och är därför icke-lokala, men vi bär fortfarande den energiska signaturen från vår ursprungsplats, det arkturiska stjärnsystemet.

Vi välkomnar er alla att öppna er för oss närhelst ni får möjlighet att göra det. Under de tider då ni tar emot dessa överföringar kan ni också medvetet öppna er för våra energier och vårt medvetande så att ni kan ansluta till oss på egen hand. Vi har sett och känt de framsteg som ni gör där på jorden när det gäller fysisk e.t. kontakt, och vi vet med säkerhet att många individer har sin fysiska e.t. kontaktupplevelser. En del av dessa människor kommer ihåg dessa kontaktupplevelser, och andra gör det inte.

När du tar emot icke-fysisk utomjordisk energi, får du aktivering av din e.t. DNA. Du har också möjlighet att minnas mer av dina liv som utomjording. Därför är dessa kontaktupplevelser mycket viktiga. De lägger grunden för de fysiska möten ansikte mot ansikte som ni alla vill ha.

Du kommer också närmare med upptäckten av UFO:n i din himmel. Du får aktiveringar och nedladdningar i dessa ögonblick också. Många av er inser detta som har haft de upplevelserna, eftersom ni förstår att de är medvetna om era tankar i dessa ögonblick. Det är en vacker tid att vara vid liv där på planeten Jorden eftersom du får ha så många av dessa upplevelser under denna enda livstid, och alla dessa upplevelser leder naturligtvis till din uppstigning.

När du väl har stigit upp kommer du att kunna interagera med vilken e.t.s du vill, och du kommer att ha möjligheten att gå till deras stjärnsystem och sätta din fot på deras planeter, deras månar och deras rymdstationer. Du närmar dig den tiden varje dag du är där på jorden. Slappna av och njut av resan eftersom destinationen är en garanti. Om du leker med det du har tillgängligt för dig just nu, kommer du att kunna känna dig mer tidlös och njuta av resan till full utomjordisk kontakt med fysiska varelser, och vi kommer att heja fram dig hela vägen till den monumentala händelsen där på jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *