Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 juli, 2024

 

Det är därför vi är entusiastiska över mänsklighetens framtid ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi känner oss väldigt entusiastiska över vad som komma skall för mänskligheten, för vi vet att du redan har upplevt tillräckligt med trauma och tillräckligt med hjärtesorg där på jorden, och vi vet också att när du väl upplever något behöver du inte uppleva det igen. Därför är vi övertygade om att ni alla har fått det ni har behövt få från alla de upplevelser ni har haft under alla era liv tillsammans. Därför vet vi att ni inte behöver uppleva fler krig, någon mer hungersnöd, några fler naturkatastrofer eller något annat som ni som individer och som kollektiv redan har upplevt.

Alla rädslor som du har för vad som komma skall är verkligen rädslor för vad du redan har upplevt och vet att du inte vill ha. Och så, det är ditt arbete då att rensa dessa rädslor så att du kan fokusera rent på vad du vill uppleva framåt. Resten av din uppstigning kan fyllas med glädjeupplevelser, och det är helt upp till dig vilken framtid du väljer. När vi säger att vi är entusiastiska över din framtid är det inte för att det bara finns en framtid, och vi tittar på den. Det är för att vi vet att tillräckligt många av er har snubblat över sanningen som ni får välja vilken framtid ni upplever för att åstadkomma en bättre framtid för alla.

Du vet hur man fokuserar, hur man ger en tanke med flit, och du vet hur man rensar en lägre vibrationskänsla. Du vet också hur du ska hålla utrymme för dina medmänniskor så att de inte behöver uppleva allt som är oönskat där på jorden medan du sitter på ett moln och älskar ditt liv fullständigt. Du som är en del av det vaknade kollektivet är där för att undervisa, och du är där för att leda. Du är där för att föregå med exempel för andra. Ni är där för att vara healers så att era medmänniskor kan släppa det de behöver släppa för att följa med er på den där vackra resan till den femte dimensionen som ni alla har bestämt att ni vill ta medvetet och medvetet.

Att vara medveten och medveten om de val du gör i varje ögonblick gör stor skillnad. När du börjar känna dig in i de underbara, extatiska framtidsupplevelser som du redan har skapat, kan du känna att du lyser upp. Du kan känna att du resonerar med dessa verkligheter eftersom det är de som du hjälpte till att skapa. Om du är orolig för något, släpp det. Om du är rädd för något, känn den rädslan och släpp den. Om du är orolig för att andra inte kommer att få det, att de inte kommer att vakna i tid, kom ihåg att alla har sin egen väg.

Allas väg är tänkt att vara sin egen. Det är tänkt att vara unikt, och det behöver inte alls se ut som ditt. Vi delar vår optimistiska version av en framtida verklighet med alla och alla som vill utforska den med oss. Vi inbjuder er alla att komma till oss på det astrala planet, där vi kan skapa ännu fler magiska upplevelser för mänsklighetens framtid, för alla framtida tidslinjer, för alla människor. Sätt bara den avsikten när du går i sömn så träffar vi dig där.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *