Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 januari, 2024

 

Gör detta för att få allt du vill och behöver ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska säkra på att du erbjuds allt du behöver i detta ögonblick, och vi vet detta eftersom vi är en av grupperna som erbjuder dig det du behöver. Vi vet också att inte alla är öppna för att ta emot det de behöver, och de flesta är inte öppna för att få det de vill ha. En av de bästa sakerna du kan göra för dina medmänniskor är att vara öppen för och ta emot det du har som kommer till dig, för du är inte bara föredömen för andra och skapar mallen som andra också kan använda, utan när någon dyker upp till dig och säger, ’Hur kommer det sig att ditt liv är så fantastiskt?’ du kan berätta för dem att du tar emot medvetet från det icke-fysiska allt som ges till dig.

Och sedan kommer de att fråga dig hur du gör, och du kan förklara det för dem. Du kan förklara att du insåg att det finns ett visst mått av meningslöshet i påtvingat agerande och i kamp, och du kan låta dem veta att du tog ett beslut att ge upp, att släppa taget, att slappna av och att öppna upp, och att när du tog det beslutet förändrades allt till det bättre. Om du vill bli helad, öppna upp för de helande energierna som redan flödar till dig. Om du vill ha mer överflöd, öppna upp för flödet av överflöd som alltid kommer till dig. Om du vill ha mer frid, öppna upp för den frid som finns runt omkring dig och inom dig när du letar efter den. Öppna upp för kärleken till Källan, och låt kärleken till Källan flöda till dig och genom dig, och se hur din värld förvandlas av dessa enkla icke-handlingar.

Det tar dock lite att släppa taget, och det är den enda varningen. Du måste släppa spänning, tvivel, misstro, ångest, motstånd, förbittring och allt annat. Du måste släppa det; du måste inse att det inte tjänar dig. Du kan också ha nytta av att observera en mästare; tänk inte bara på vad mästaren gör och säger. Men känn också efter vad mästaren utstrålar. Känn in i deras vibrationer. Lägg märke till att det inte finns några spänningar i deras axlar, i nacken, i käken, i pannan. De har befriat sig från allt detta eftersom de vet att de är eviga, oändliga ljusvarelser och att detta bara är ett stopp på en magisk mysterietur.

Du är också på den turnén, och du måste släppa tanken att du är där för att bevisa dig själv för andra och för Gud. Allt du behöver göra är att omfamna vem du verkligen är, och då kommer det som görs från en inspirerad plats. Det kommer från en djup önskan som finns inom dig att utforska något. Det kommer av intresse; det kommer av entusiasm. Det kommer inte av att vilja kompensera för en känsla av brist inom jaget. Du försöker inte fylla ett hål genom att vidta de åtgärder du vidtar. Dina handlingar kan komma från ett överflöde av energi som du öppnade dig för när du gav upp kampen, spänningen och så vidare, och du låter dig känna flödet som kommer till dig hela tiden.

Det är vad kanalisering är. Kanalisering är möjlig när personen har öppnat upp för energierna som finns runt omkring dem. När en person vill vara i flödet och känna något annorlunda, kommer de så småningom att göra det. Och det kan du också. Vi vet att du kan ta emot allt som kommer till dig, och vi vet att du gör det bäst när du är mer avslappnad eller när du sover. Sömn är så bra för dig på så många sätt. Du släpper taget tillräckligt mycket om görandet och tänkandet för att tillåta sömn att hända, och du släpper in så mycket på natten medan du sover.

Ni slutar heller aldrig att ha upplevelser och utforska medvetandet, och många av er är medvetna om att ni gör det på det astrala planet. Ställ in dina avsikter för vad du vill ta emot medan du sover, och låt dig sedan förvånas över vad som har kommit till dig mitt i natten. Du kan vakna upp till ett helt nytt liv och ett helt nytt du, och allt du behöver göra är att släppa taget.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *