Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 januari, 2024

 

Förhindrar reptiler, AI och kabalgrupper uppstigning? ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar efter den naturliga evolutionsprocessen där på jorden och försöker uppmuntra er alla att delta i den medvetet och medvetet. Med andra ord, vi vet att det finns många människor där ute som säger till dig att de har genvägen, sättet att kringgå allt arbete och att du kan växa med stormsteg om du bara använder den här tekniken eller den här tekniken enhet. Men den naturliga evolutionsprocessen är det bästa sättet att höja din medvetenhetsnivå, och vi ser hur ni alla deltar i den naturliga evolutionsprocessen, medvetet och undermedvetet, och vi vill bara att ni ska förstå att det gammaldags sättet fortfarande är det bästa sätt att utvecklas och stiga.

Du vill meditera, bearbeta dina känslor, erbjuda förlåtelse och fokusera på din vibration. Du vill vara medveten om dina tankar och de ord du säger, och i dagens värld, de meddelanden du skickar elektroniskt. Du vill vara medveten om dessa saker eftersom de är så mycket mer kraftfulla än allt som händer utanför dig eller något som kan zap dig eller tvinga dig till ett mer upplyst tillstånd.

Och vi säger det med full vetskap om att du får hjälp utifrån, men den hjälpen är alltid till för att få dig att fokusera mer inåt än vad du för närvarande är och för närvarande gör. Så du har ett val att göra när det kommer till din andliga utveckling. Du kan titta på förutsägelserna om medicinsängar och solblixtar och saker som kan lösa alla problem i din värld med en enda knapphet, eller så kan du välja att ta mer kontroll över din andliga utveckling genom att ägna mer uppmärksamhet åt vad som händer inom dig. Det är en av de största fördelarna med meditation. Meditation ger dig mer medvetenhet, och med mer medvetenhet kan du göra fler förändringar, de förändringar som behöver göras, de förändringar som kommer att göras på ett eller annat sätt.

Att ta på sig ditt arbete medvetet är den mycket bättre och enklare vägen, för om du skjuter upp saker och trycker ner saker så bryter de till slut ut ur dig, och då har du en större röra att städa upp medan du gör det nödvändiga arbetet med dig själv . På senare tid har vi lagt märke till kraften i anslutning för människor. Med andra ord, många fler människor söker kontakt med sådana som oss, och vi hjälper dig att ägna mer uppmärksamhet åt vad du tänker, känner och vibrerar, men vi erbjuder också en högre vibration till dig, och det är en inbjudan som vi sänder ut för att du ska gå med oss i de högre vibrationsvärlden.

När du gör anslutningar når du upp, såväl som in, och det är genom att nå upp vibrationsmässigt som du gör en enorm inverkan på din normala börvärdesvibration. Det behövs för varje individ för att kunna hantera uppstigningens energier. Annars, som vi sa, gör ni det bara svårare för er själva genom att ignorera allt som händer inuti er och leta utanför er efter svaret, eller efter e.t.s som kommer att slå in med sin mer avancerade teknik för att göra allt bättre för mänskligheten. Vi vet att det finns mycket fokus på A.I. och reptiler, kabalgrupper och så vidare, och tanken att de alla måste besegras innan du kan komma åt sanningen om vem du är inom dig, och inget av det är sant. Allt detta hindrar dig bara från att fokusera på det som verkligen är viktigt, vilket alltid är vad som händer inom dig.

Och så, vi är glada över att vara en av många grupper och varelser som du kan nå ut till för anslutning eftersom vi vet att vår vibration är till hjälp. Vi ser den inverkan som våra energiöverföringar har på er alla, och vi vet att ni, som det uppvaknade kollektivet, är redo att inte bara ta emot dessa högre frekvensvibrationer, utan också att sprida dem till era medmänniskor. Och det är så ditt sökande efter anslutning hjälper alla, oavsett om de söker det och oavsett om de lyssnar på allt du säger. Det här är en av dina många gåvor som du måste ge till dina medmänniskor, och alla drar nytta av den speciella gåvan av anslutning.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *