Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 mars, 2023

 

Varför ljuskrigarna verkligen är bland er ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi försörjer oss själva genom att släppa in de högsta frekvensenergier som är tillgängliga för oss och låta dessa energier bränsle till vårt medvetande. Vi har sagt detta förut, och vi säger det igen – vi är inte så olika er alla. Huvudskillnaden mellan det niondedimensionella Arcturian Council och den genomsnittliga jordboningen är att vi medvetet väljer vilka energier vi tillåter att flytta till oss och genom oss, medan det för dig kan vara mycket mer ett omedvetet val, ett som inte tar ditt känslor i beaktande. Du får välja vad du fokuserar på, och det finns så mycket för dig att fokusera på i din informationsålder, så du måste välja klokt.

Ni måste fråga er själva, ’Hur kommer det här att få mig att känna?’ innan ni bestämmer er om ni ska engagera er i det eller inte om ni vill vara verkligt medvetna skapare. Många människor bestämmer sig utifrån om de tror att det är sant, eller om de tror att det kommer att vara underhållande, och det kommer helt enkelt att leda dem in på en väg som det då blir svårt att ta sig ur på grund av hur spännande det kan vara att vara på den vägen.

Vi ser ofta människor som använder terminologin ”light warrior” i den nya tiden och andliga samhällen, och vad dessa människor vanligtvis menar är att de är på jorden för att slåss mot mörkret. Med andra ord tror de att de är de som skickas som ljuskrigarna för att besegra de som spelar i mörkret, och de tar detta uppdrag på största allvar. Det är inte därför någon finns där på jorden. Vi föredrar termen lightbringer framför light warrior, eftersom du faktiskt är där för att sprida ljus runt. Du är där för att vara ljuset, och ett av sätten du kommer dit är genom att släppa taget om din rädsla för mörkret.

Du måste släppa din bedömning av mörkret och de som leker i mörkret också, om du någonsin ska ta dig över det. Låt oss säga att du skulle besegra mörkret med vilka färdigheter och förmågor du än hade erhållit som en lätt krigare. Jo då, du skulle vara i det dualistiska systemet i slutet av striden, och det betyder att mer mörker bara skulle komma och ersätta de som du besegrade, och du skulle inte växa, eftersom du inte skulle lära dig att älska Allt-Det- Är. Allt som du ser utanför dig, och allt som du hör om från andra, allt är inom dig.

Du vill i slutändan kunna älska alla aspekter av skapelsen eftersom du vill kunna älska alla aspekter av dig. Det är det enda sättet att tillåta det sanna du, Källenergi-aspekten av dig, att komma till ytan och vara den aspekt av dig som driver showen. Och så rekommenderar vi att du fokuserar på ljuset, att du fokuserar på det som är positivt där ute i världen och det som är positivt i dig, för du kommer inte heller att komma särskilt långt genom att ständigt leta efter problem inom dig som behöver fixering.

Du kommer inte att växa genom att bedöma dina egna negativa aspekter som dåliga. När du väl har anammat allt, då kan du välja. Då kan du inse att allt var inom dig hela tiden, och allt du behövde göra var att medvetet välja vad du ville förstärka, vad du ville känna mer av och vara mer av, och då och först då kommer du att vara av tjänst för hela mänskligheten. Och det är så vi ser det från vårt perspektiv, som återigen är ett där vi bara tillåter i det som är av ljuset, det som är av sanningen om vem vi verkligen är som Källenergi, som villkorslös kärlek.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *