Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 januari, 2024

 

Hur du lever ditt syfte i det här livet just nu ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket glada över att få bevittna era resor dit på jorden, och det är så fördelaktigt för oss att vi får göra det från den nionde dimensionen där vi kan se det hela från en mer utvidgad synvinkel. Vi ser allt som att spela perfekt där på jorden för att ge alla en möjlighet att utvecklas medvetet. Vi ser er alla som ger er själva tillfälle efter tillfälle att älska villkorslöst, och vi ser att fler och fler människor tar dessa möjligheter och springer med dem.

Det är ett nöje att se en människa verkligen få det och röra sig bortom egot, röra sig bortom det separata, lilla, dödliga jaget och röra sig in i medvetenhetens rum, kunskapens utrymme. Det är vad ni håller på att göra just nu, och vi kommer helt enkelt till er från ett högre tillvaroplan för att hjälpa er med det. Vi kommer konsekvent att påminna dig om vem du verkligen är. Ni är där för att vakna upp till sanningen att ni är Källenergivarelser, och ni kommer också att inse någon gång att alla andra också är en Källenergiväsen. Ingenting existerar utanför Källan, och när du inser det börjar du behandla andra därefter. Människor har skygglapparna på, och det är lättare att se skygglapparna som hindrar någon annan från att leva det liv de vill leva än det är att se ditt eget.

Men alla måste ha skygglappar på sig i viss utsträckning för att få en fjärdedimensionell upplevelse. Du är inte bara där för att transcendera den fjärde dimensionen. Du är inte bara där för att stiga upp från det; du är också där för att uppleva det. Och så skygglapparna alla har på finns där med flit. De är till för att ge dig en mer begränsad syn på verkligheten, och tricket är att inte fastna i illusionen i en sådan utsträckning att du helt glömmer bort vem du verkligen är som Källenergiväsen. Och du vill verkligen inte glömma vilka alla andra är, för då kommer du att börja behandla dem som om de är mindre än gudomliga.

Det finns massor av sätt som människor har försökt göra detta under de eoner av tid som ni har inkarnerat där, och att se andra som mindre än mänskliga så att ni kan främja era egna agendor har verkligen inte tjänat någon av er. Men de av er som vi vänder oss till just nu har verkligen rört sig bortom den nivån av medvetande. Du skulle aldrig avhumanisera en annan person så att du kunde starta ett krig med deras land eller använda dem på något sätt för dina egna enheter. Men nu är du vid den punkt där du behöver se alla som källa, som kärlek, och du måste se din roll där som en som påminner alla om att de är kärlek, och det bästa sättet att göra det är att vara kärlek själv .

Så småningom kommer andra att kunna känna kärleken som du emanerar, och de kommer att förvandlas av den. Det är så du avslutar allt lidande. Du avslutar inte allt lidande genom att eliminera alla de som du anser vara skurkarna där på jorden. Du avslutar allt lidande genom att vara kärleken som förvandlar medvetandet hos det kollektiv du är en del av. Att vara kärlek inspirerar dig att vara till tjänst, och att vara till tjänst inspirerar också andra att göra detsamma. Människor inspireras mer av dina vänliga handlingar än av din framgång, din ekonomiska vinst, ditt vackra nya hem och nya bil. Försök att inspirera andra genom att hålla fast vid att veta vem du är och vilka de är, och du kommer att leva ditt syfte just nu. Du behöver inte vänta på någon stor möjlighet att göra något för mänskligheten. Du kan göra det just nu, och du vet att du kan, och du vet att vi kommer att fortsätta att påminna dig om det om och om igen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *