Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 maj, 2024

 

 

Fysiska och icke-fysiska E.T.s & första kontakten ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid mycket glada att hjälpa mänskligheten med utvecklingen av ditt medvetande. Det är vårt primära mål i att få kontakt med er alla, och för er som fortfarande inte inser detta, vi är icke-fysiska. Vi har inga fysiska kroppar, och vi har inte heller fartyg som vi kan landa där på jorden. Men det finns fysiska Arcturianer och det finns skepp som är Arcturian, och du kan ansluta till andra varelser som ursprungligen kommer från vårt stjärnsystem. Vissa människor antar att vi alla är Arcturians, men det är vi inte. Vi är bara en grupp av icke-fysiskt medvetande som har ett unikt perspektiv som vi vill lära er alla. Nu finns det andra fysiska e.t.s med skepp också som är anslutna till mänskligheten på väldigt verkliga sätt, och de är de mest lämpliga för att ta första kontakten med er alla.

Naturligtvis finns det Pleiadians och Tall Whites, och andra varelser som hjälper dig och som gör det bakom kulisserna, även om de har fysiska kroppar. Men det icke-fysiska stödet som ni alla har är enormt, och det överväger vida allt vi skulle kunna göra för er i den fysiska sfären. Många av er ser till himlen, och ni ser till e.t.s för att komma och rädda mänskligheten från sig själv. Du tror att syftet med utomjordingar är att komma och ta bort alla de goda till en annan värld, möjligen en annan jord, eller så tror du att det är syftet med e.t.s att komma och göra bort alla orättvisor, alla systemen, regeringarna, företagen och cheferna för dessa enheter så att mänskligheten kan frodas utan inblandning av girighet och makt.

Så när vi kommer till er i denna icke-fysiska form, eller icke-form, och vi ger er undervisning, vet vi att några av er blir frustrerade. Vi vet att några av er känner att saker och ting är så orättvist där på jorden att våra läror är lite för woo-woo, lite för mycket som en saga, men det är bara för att ni inte vet hur mäktig ni är. Om du visste att du skapade allt, och du gjorde det för din egen expansion och evolution, då skulle du se mer till dig själv för att vara den som befriade mänskligheten från träldomen, och du skulle inse att de som är extra- jordiska och fysiska kroppar väntar på att ni alla ska inse hur kraftfulla ni är, eftersom de inte vill ses som gudar och frälsare. De vill att du ska se dem som jämlikar. De vill att du ska inse att du har lika mycket att dela med dem som de gör med dig.

Så snälla lägg inte alla dina ägg i korgen med e.t.s som tar med sin avancerade teknologi för att lösa alla jordens problem. Det fungerar inte så. Du måste söka inre frid, balans, medkänsla och villkorslös kärlek inom dig själv, och göra det med glädje för att höja din medvetandenivå till den punkt där du till och med är redo att stå ansikte mot ansikte med en av dessa högre vibrationsvarelser som du kommer att se som dina vänner och kollegor när de landar.

Det är ditt mål; det är ditt uppdrag; det är ditt syfte; det är vad det här livet handlar om. Det handlade aldrig om att ljuset besegrade mörkret, och det har alltid handlat om att ljuset väljer att vara ljuset trots mörkrets närvaro, och därför integrerar mörkret inom sig och hjälper mörkret där ute att se ljuset inom sig. . Och det kan du göra just nu. Du behöver inte vänta tills alla andra gör det. Du behöver inte vänta på kritisk massa, för 144 000 individer ska göra allt på en gång. Du kan göra det just nu och ändra allt, och det är vad vi är här för att lära dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *