Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 maj, 2024

Hur man säkert kanaliserar högre frekvensenergier ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi fyller oss själva med högre frekvensenergier från den tionde, elfte, tolfte och till och med trettonde dimensionerna så att vi kan känna vad vi rör oss in i och så att vi har mer energi att dela med er alla. När du sitter och undrar vad du ska göra med ditt liv, och du inte kan komma på en handling som verkar övertygande eller intressant nog för dig att delta i den, rekommenderar vi att du helt enkelt ställer in den avsikten att öppna upp och fylla er själva med högre frekvensenergier från de högre dimensionella planen. Du kan inte gå fel om du gör det; du kan inte få det fel.

Många människor är rädda för att om de öppnar sig själva så öppnar de sig för attacker och öppnar sig för lägre vibrationsenergier och entiteter. Därför råder vi dig att alltid komma till denna träning från en plats där du redan känner dig bra. Med andra ord, gör vad du behöver göra för att få dig själv i en högre vibration. Det spelar ingen roll vad det är, men du vet vad som får ett leende på läpparna, ett hoppande steg, vad som får ditt hjärta att slå lite snabbare. Kanske är det att titta på videor av kattungar som leker, eller tar ett bad, eller tittar upp på molnen på himlen och stirrar och tittar på dem när de rör sig över vidden. Kanske är det att lyssna på musik, sjunga med i den musiken, dansa, leka med din hund eller klappa din katt.

Det finns alltid något du kan göra för att höja din vibration och sedan från den platsen bär du en rustning med högre vibration. Du behöver inte oroa dig för att varelser eller energier kommer upp för att få dig eftersom de inte kan. De måste existera i sitt lägre vibrationstillstånd, och du i ditt högre vibrationstillstånd är utom räckhåll. Och du i ditt högre vibrationella tillstånd är mer benägna att sedan ta emot från högre dimensionella existensplan och varelser och kollektiv som existerar i dessa högre dimensioner.

Så du förstår, det finns inget att frukta när du använder de verktyg som du har fått på lämpligt sätt. Det är vad vi föreslår, eftersom vi vet att så många av er vill förankra i högre frekvensenergier för resten av mänskligheten. Du vill göra det för Moder Jord, och du vill göra det för att få tillgång till mer av den vägledning du önskar. Vissa av er vill ha det i syfte att hela er själva och andra. Du kan också ägna dig åt den här träningen bara för att du vill må bra, bara för att du vill må bättre än vad du kände innan du började. Det är tillräckligt bra skäl, och du vet att när du mår bättre sprider du den där bättre känslan av energi.

Allt du gör kan vara en tjänst när det är infunderat med högre frekvens energi. Vi rekommenderar att du går ut och hämtar lite och ser vart det tar dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *