Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 april, 2024

 

Det är dags att hävda din makt ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är medvetna om den skada som många människor bär inom sig, och denna skada blir förbittring, ilska och hat för den eller de personer som är ansvariga för vad det än är som skadar personen i fråga. Detta leder till alla möjliga problem i en individs liv, och dessa problem manifesterar sig på en mängd olika sätt. Du kan uppleva hälsoproblem, ekonomiska problem eller relationsproblem, och vissa människor upplever allt ovan, alla problem som härrör från den första känslan av att bli sårad av någon annan och inte kunna komma till kärleken som finns vid kärnan i var och en av oss.

Du kan känna kärleken som är i din kärna när du blir kär i någon annan, och du kan träffa den personen och gå med på att samarbeta med den personen, men så småningom kommer den skada som normalt skymmer den kärleken att komma tillbaka, och det kommer tillbaka för att utforskas inom det förhållandet. Hur läker du från de sår som du samlar inom dig under år, eller till och med årtionden, av att bli sårad av andra? Först och främst hjälper det om du kan känna igen, genom andligt uppvaknande, att du planerat att bli sårad av den andra personen eller av dessa människor. Om du kan känna igen att det var ett avtal, att det var ett kontrakt inblandat och att du skrev på kontraktet, då kan du komma till en plats för acceptans.

Om du kan acceptera det som hände, och hur du känner om det, och alla återverkningar, då kan du komma till en plats för förlåtelse. När du förlåter de andra för vad de gjorde eller sa till dig, släpper du så mycket i det ögonblicket som hindrar dig från att vara den kärlek du verkligen är hela tiden. Många av er som är vakna håller fortfarande fast vid er förbittring, er ilska och ert omdöme av de som har skadat er och de som skadar andra, och därför förstår vi att ni behöver påminnelser som denna som berättar att allt ni har upplevt, i den tidiga delen av ditt liv särskilt, var planerad. Det orkestrerades av dig och alla andra som var inblandade för att ge dig en viss upplevelse. De erfarenheterna är nödvändiga för att alla ska komma till beslutet att de vill släppa det som är tungt, det som har hållit dem tillbaka.

Så först måste du ha ett brott som kommer att kräva att du accepterar och förlåter, och som kan vara mycket svårt för en person att komma att känna igen. Det är svårt att komma ihåg din upplägg, din plan för det här livet, och därför måste du ta ordet från varelser och kollektiv som vi själva, som säger till dig att allt som hände dig var enligt överenskommelse, och du var en del av det avtal. När det väl sjunker in har du sedan ett val om du ska fortsätta att se dig själv som ett offer, eller om du kan acceptera dig själv som en medskapare. När du är en medskapare kan du förlåta dig själv och alla andra som är inblandade i medskapandet som resulterade i att du bar den skadan, eller den smärtan, så länge inom dig.

Förlåtelse är befriande; det är befriande, och det låter dig börja på nytt i ditt liv. När du börjar på nytt utan alla trauman och alla de såren, föreställ dig vad du kan bli. Föreställ dig hur mycket kärlek du kan få tillgång till och hur mycket av den kärleken du kan sprida runt. Och vet att när du gör det, får du tillgång till din sanna kraft. Du försätter dig då i en position där du kan skapa ett så vackert liv för dig själv och alla andra som är en del av ditt liv.

Detta är vad vi önskar för er alla, och det är därför vi ger er denna påminnelse om förlåtelsens kraft och sanningen om vem ni är som eviga och oändliga varelser som fanns före denna inkarnation och som kommer att fortsätta att existera för evigt och alltid Mer. Endast mycket mäktiga varelser skulle någonsin gå med på att vara så sårbara som ni är och att tillåta er själva att bli offer för övergrepp av något slag. Det är dags att göra anspråk på din makt, och vägen till att hävda den är att släppa taget och förlåta alla som har skadat dig fram till denna punkt i ditt liv. När du väl har gjort det, föreställ dig bara vad du kan vara och vad du kan skapa.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *