Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 augusti, 2023

 

Den viktigaste platsen på jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.”

Vi har observerat er, bevittnat er och erkänt er tillväxt och evolution, och naturligtvis har vi några kommentarer att göra om vad ni lever där på jorden också. Vi ser hur vacker mänskligheten kan vara i er önskan att hjälpa varandra och i er vilja att känna för andra som lider på något sätt. Vi ser varje katastrof som ni upplever där på jorden som ytterligare en möjlighet för er att öka mängden medkänsla som ni har inom er själva. Och visst, det brukar också finnas en möjlighet i det att förlåta.

Du gör så mycket gott för dig själv och andra när du förlåter, och när du inte förlåter, när du håller fast vid förbittring och ilska, så skadar du dig själv och alla omkring dig påverkas av att du skadar dig själv. Så det finns en krusningseffekt som är både positiv när du erbjuder medkänsla och negativ när du håller fast vid förbittring, ilska och till och med hat. Även om du tror att du gör det så bra genom att inte berätta för den personen att du är arg på dem eller att du hatar dem, så tillför det fortfarande något som är av en lägre vibration till det kollektiva medvetandet. Och så påverkas alla.

Ni har ett ansvar för er själva som också påverkar alla andra när ni tar hänsyn till det ansvaret, och ni tar hand om ert inre rike. Detta är det snabbaste sättet att påverka förändringar på planeten jorden. Det är inte genom handling eller ord; det är inte genom inlägg eller videor. Det är genom att sköta din egen trädgård. Och vad vi menar med det är när du kommer åt vad som pågår inuti dig, och du rensar ut det som är lägre vibrationellt, och du ersätter det med det som är högre vibrationellt, du påverkar hela mänskligheten på sätt som du omöjligt kan se eller förstå.

Därför måste högsta prioritet för dig i varje dag vara att ta hand om ditt inre rike; det är den viktigaste platsen på jorden. Det är den viktigaste platsen inom Source, och Source vet detta. Och du var designad att känna dina känslor fullt ut så att du skulle märka när du skadar dig själv eller andra, och du var också designad att känna när du gjorde något bra för dig själv och/eller andra. Det är därför det alltid är så viktigt att känna sina känslor. Om du känner en, kommer du att känna alla, så småningom. Du sänder ut dessa krusningar vare sig du vill eller inte, men när du skickar ut en krusning med avsikt, med avsikt, med lust, kan du känna hur kraftfull du verkligen är.

Och ni är förändringsmakarna. Du är där för att skapa och samskapa en bättre jord för alla. Och du skapades inte för att vänta på att något skulle ta dig till den bättre jorden, som vissa kanske tror. Spendera lite tid varje dag på att gå in, och du kommer att förändra världen, och du kommer att må bättre, och troligen kommer du att behöva göra mindre med handling, vilket alltid är trevligt, för när du behöver göra mindre, då får du gör mer av det du vill göra, och vi vill att du ska njuta av resten av din resa dit till den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *