Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 juli, 2023

 

Aktivera ditt flerdimensionella galaktiska jag ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är här för att presentera dig för fler av er själva. Det är vårt mål med att få kontakt med dig på detta sätt. Vi erbjuder dig en vibration genom kanalen här som kan stimulera och aktivera det som är Arcturian inom dig, om du tillåter det. När du är i färd med att inse vem du verkligen är måste du gå igenom vissa upplevelser för att övertyga dig om att det du har kommit att tro faktiskt är sant.

Detta är en av dessa upplevelser; genom att ta emot denna kanalisering, får du en aktivering, och genom att tillåta den aktiveringen kommer du att känna igen dig själv mer som en multidimensionell galaktisk varelse av ljus och kärlek. Och naturligtvis är det bara början, eftersom ni är universella varelser och ni är Källenergivarelser, och ni är så mycket mer än ni någonsin hade tillåtit er själva att föreställa er innan ni vaknade upp i denna livstid. Ni har också vaknat för att komma ihåg att ni är mästare. Du är där för att inte bara komma ihåg din behärskning, utan också för att visa den.

Du är där för att visa andra vem och vad de verkligen är med ditt exempel. Detta är vad Yeshua också gjorde. Yeshua var alltid tänkt att vara ett exempel för dig på vem du kan vara och faktiskt vad du håller på att bli. Några av er inser detta och vet att det är ert arbete att bli den mästare som ni verkligen är, att inspirera och leda andra, och ni vet också att det är en del av er resa att ansluta till utomjordiskt medvetande och att förena galaxen. Det är en mycket hög ordning vi vet, men vi kommer att göra det lättare för dig genom att påminna dig om att du åstadkommer allt detta helt enkelt genom att leva ditt liv.

Genom att möta de utmaningar som du har framför dig i ditt mycket unika liv, uppnår du mästerskap, enhet och du börjar utforska galaxen. Ni blandar ihop det med andra multidimensionella galaktiska varelser där på jorden som är i mänsklig form, och de spelar sina roller för er perfekt, precis som ni ber dem om. Och genom att arbeta tillsammans, genom att arbeta med saker där ute i det fysiska, initierar du en krusningseffekt som för samman hela galaxen till en harmonisk helhet. Och så, vi ger dig det arkturiska stycket, och plejaderna du pratar med och hör från ger dig det plejadiska stycket, och så vidare och så vidare, och innan du vet ordet av börjar du känna dig själv mer som du verkligen är.

Du börjar inse att du har varit i alla dessa andra stjärnsystem, i alla dessa andra dimensioner, och faktiskt som själ är du fortfarande där. Och när du inser att det är meningen att du ska föra samman allt detta till detta nu-ögonblick, in i den här fysiska kroppen, börjar du få en uppfattning om hur viktig och kraftfull denna livstid är för dig och för alla andra. Vi är så glada över att få vara en del av den resan med dig, och vi kommer att fortsätta att göra vårt bästa för att hjälpa dig på alla sätt vi kan, men du gör det hårda arbetet och det tunga lyftet där på planeten Jorden, och vi uppskattar dig oerhört bara för att du är där.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *