Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 mars, 2024

 

Dagjämningsenergierna i mars 2024 ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en hel del spänning som flödar genom oss när vi överväger effekten av dagjämningsenergierna på dig. Ni kommer till en tid av större och större flexibilitet i era liv och inom era livs vägar, och dessa dagjämningsenergier kommer in för att stödja er i att skifta, i att hoppa tidslinjer. Du kommer också att ges möjlighet att uppdatera tidslinjen som du befinner dig på innan du hoppar till den nya som är mer till din smak. Därför kan du känna mycket mindre som att du överger Jorden och det mänskliga kollektivet som du lämnar bakom dig på den tidslinje du för närvarande befinner dig på.

Du kan lägga till något till det du hoppar från när du hoppar till det som är en bättre verklighet för dig och för alla som kommer att dela den verkligheten med dig. En tidslinje är inget annat än en serie verkligheter som är sammanbundna där det finns en logisk orsak och verkan. Du är orsaken. Du är drivkraften. Du är den som bestämmer vad du vibrerar, oavsett om du vet att du gör det eller inte. Och därför bestämmer du vilken tidslinje du befinner dig på. Normalt sett skulle ni då inte tänka på tidslinjen som ni just lämnat, men eftersom så många av er är varelser till tjänst och vill ha en så positiv inverkan på er värld, ges ni den möjligheten att uppdatera, att i princip starta om tidslinje du för närvarande är en del av innan du flyttar bort från den.

Nu, hur skulle du göra detta, kanske du undrar? Tja, det första du vill göra är att öppna upp och ta emot dagjämningsenergierna. Slappna av, vet att du är en gigantisk receptor vid denna tid, och vet att dagjämningsenergierna kommer. De kommer för dig, för din bästa användning. Och välj sedan med ditt medvetna sinne vilken tidslinje du vill vara på.

Välj en tidslinje med mer frid, mer välstånd, mer rättvisa, med alla de manifestationer du vill ha för att leva ett liv i glädje och frihet, ett liv i överflöd. Välj en tidslinje där du kan släppa taget om ditt förflutna som verkar hålla dig tillbaka, och som inkluderar dina tidigare liv, dina förfäder och deras karma. Du kan lämna allt bakom dig, och vi föreslår att du gör det eftersom du har den här möjligheten som alltid kommer att finnas där. Det finns inget fönster här.

Fönstret kommer att slängas upp på vid gavel och det kommer att förbli öppet, eftersom ni alla får hjälp nu som är evig och inte tillfällig. Du är inte där för att bara få en quick fix eller en boost. Du är där nu för att transformeras och förvandlas, och du förtjänar all hjälp du får. Och så, känn dig värdig att ta emot dagjämningsenergierna, och vet att du är tänkt att använda dem på vilket sätt du än vill använda dem.

Ni är kända för att vara de varelser av ljus och kärlek som ni är. Ni är kända som tjänstevarelser och ni litar på ansvaret att välja vilken tidslinje som passar er bäst vid denna tidpunkt. Och så, det är dags för er alla att bli väldigt exalterade, eftersom oavsett när ni tar emot detta meddelande, denna överföring, kommer ni att dra nytta av det och av förändringarna som dagjämningsenergierna i mars 2024 kommer att åstadkomma.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *