Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 november, 2023

 

E.T.s Have Interfered with You, But We Won’t ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar, alltid, på varje person som når ut till oss. Vi vet att om du är medveten om oss och du har något att säga, så är det du har att säga viktigt, och vi vill att du ska inse att det inte spelar någon roll vad du säger eller hur du säger det. Vi kommer att lyssna, och vi kommer att ta hänsyn till vad ditt perspektiv är, vad dina önskningar är och hur du vill att vi ska ingripa. Att ingripa är det knepiga för de av oss som så vill hjälpa mänskligheten. Det är knepigt eftersom vi vill hjälpa till utan att störa, utan att ta bort möjligheten som du har framför dig att växa.

Och visst har det funnits e.t.s som har blandat sig i din utveckling. Du vill verkligen ha den andliga utvecklingen, och oavsett om du inser det eller inte, är det känslan av att gå från att vara mindre utvecklad andligt till att vara mer utvecklad andligt som du var ute efter när du registrerade dig för en livstid, eller en serie liv, där på Jorden. Nu skulle det naturligtvis inte vara den enda avsikten en själ skulle ha för att inkarnera någonstans, och faktum är att även om du bestämmer dig för att du ska inkarnera någonstans för att vara till tjänst, måste du fortfarande växa andligt innan du kan vara till tjänst. Att vara till tjänst blir en naturlig biprodukt av att utvecklas andligt. Du kan inte låta bli att hjälpa andra, och det blir en drivkraft i ditt liv när du väl utvecklas till en viss punkt.

Till och med Yeshua var tvungen att utveckla sitt medvetande när han var där på jorden och blev en bättre lärare när han växte andligt. Detsamma gällde för Buddha och alla andra som du har hört om och läst om. Se var du är just nu som en gåva, för där du befinner dig andligt är det som ger dig möjligheten att växa och bli den du verkligen är under allt. Och poängen med att ha andra som vi som hjälper dig är att vi får njuta av en känsla av syfte och tillfredsställelse, och du får glädjen av att absorbera det vi ger dig. Du får uppleva känslan av att något resonerar med dig, och du får sedan omsätta det du har absorberat från oss och andra som oss, och det är en rolig resa i sig.

Om syftet var att bara komma dit så fort du kunde, då är det vad du skulle göra. Men ni har all evighet att skifta, att förändra, att stiga upp och att återvända till Källan. Det finns ingen anledning för dig att hoppa över alla goda upplevelser bara för att komma dit du oundvikligen är på väg. Du kan inte låta bli att återvända hem, för hem är allt som finns. Vi kommer att fortsätta att leda dig hem med brödsmulorna som vi lämnar, och vi kommer att fortsätta att uppmuntra dig att stanna på den vägen, men vi kommer aldrig att oroa dig för dig eller frukta att något kommer att gå hemskt fel på vägen.

Allt kommer alltid att vara till din fördel. Det kommer alltid att vara till nytta, och det kommer alltid att leda dig till nästa steg på din resa. Ta varje steg med glädje och uppskatta möjligheten att ta det, och du kommer att börja leva lycklig i alla sina dagar just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *