Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 november, 2023

The 4 Paths to the 5th Dimension ∞The 9D Arcturian Council

the 4 paths to the 5th dimension - the 9d arcturian council - channeled by daniel scranton - channeler of aliens

De fyra vägarna till den 5:e dimensionen ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt sympatiska med de utmaningar som du möter där på jorden, och vi vet att du ibland är medkännande när du ser på någon annan i deras kamp och andra gånger är du det inte. Och det är svårare för er alla att vara medkännande när ni tror att personen förde något över sig själv. Men när du inser att du skapar allt detta, och det gör alla andra, då vet du att du kan minska den personen lite för att ha skapat det de skapat, för oavsett om de gör det med sina val under sin livstid, eller innan livet började, allt är ett val. Och ändå kan det vara väldigt svårt att leva med sina val, och det är därför det är viktigt för dig att ha medkänsla för alla, eftersom alla bär sitt eget kors.

Alla står inför en utmaning, eller flera utmaningar i sina liv, och även om det kan se ut som att vissa förtjänar dessa utmaningar och andra inte gör det, säger vi till er att från ett högre perspektiv är alla likadana. Alla spelar en roll där på jorden för dig, och så om det är lätt att hålla tillbaka din medkänsla för någon på grund av de val de har gjort, kan du alltid fråga dig själv om du ibland gör detsamma när det gäller att ha medkänsla för dig . Är du hård mot dig själv för att du tror att du kunde eller borde ha gjort det bättre? Är du hård mot dig själv för att du tror att du kunde ha ägnat mer uppmärksamhet, eller ignorerat tecknen?

Det finns ingen riktigt bra anledning att hålla tillbaka medkänsla, och när du erbjuder det expanderar du. Och det du expanderar till är ditt högre jag. Och därför, vet att ditt högre jag är medkännande mot alla, oavsett deras omständigheter, och du är där för att bli ditt högre jag, vilket betyder att medkänsla är en stor del av ekvationen. Det är en stor del av allas resa, och ibland behövs mer medkänsla för sig själv, och ibland behövs mer medkänsla för andra, och andra gånger behöver människor ha mer medkänsla för sig själva och andra.

Men medkänsla kommer alltid att vara vägen, precis som förlåtelse, acceptans och villkorslös kärlek. Dessa är vägarna till den femte dimensionen, till att bli ditt högre jag. Det här är vägarna hem till Source. Så du kan se när du rör dig i rätt riktning genom hur du känner. Om du känner att du expanderar, vet du i det ögonblicket att du blir ditt högre jag. Om du inte känner att du expanderar, eller känner att du drar ihop dig, är det då du inte, i det ögonblicket, tar det snabba spåret till den femte dimensionen.

Du har dessa möjligheter som presenteras för dig varje dag. Du hör om något eller någon, och det kommer att finnas en möjlighet för dig att vara den du verkligen är som en medkännande varelse, och det kommer också att finnas en möjlighet för dig att hålla tillbaka din medkänsla och stanna precis där du är i bedömningen. Och det är därför du kan titta på dina tankar också och fråga dig själv: ’Bedömer jag mig själv eller den andra personen eller den gruppen?’ Och om svaret är ja, då vet du att du måste ändra dig själv för att kunna bli mer av den du verkligen är, vilket är en hjärtcentrerad varelse av villkorslös kärlek och oändlig medkänsla.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *