Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 january, 2024

 

Att leva som en hybridväsen på jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni är anmärkningsvärda varelser, och många andra varelser i hela galaxen och universum lägger märke till mänskligheten. Du har rest en hel del för att komma dit du är, för att sänka din vibration tillräckligt för att kunna ha de otaliga upplevelser som du gör där på jorden, och allt detta är fascinerande för medvetandet från hela detta universum. Vi får dela Vintergatans galax med er alla, och vi känner oss väldigt lyckliga över att kunna kalla er vår galaktiska familj. Vi vet att valet att vara där på jorden ofta ifrågasätts av dig under hela ditt liv, och vi vet att du kan stå inför många olika utmaningar samtidigt. Och vi vill att du ska veta att det ibland tjänar dig väldigt mycket bara att släppa taget.

Släpp tanken att du ska vara någon annanstans än där du är. Släpp tanken att du borde vara längre än du är just nu. Släpp alla fasthållanden du har till att ditt liv är annorlunda än det är just nu. Släpp taget, släpp taget och släpp taget lite till, och du kommer att finna att du bekvämt sjunker in i nuet, där du kan, när du släpper kampen, bara slå dig ner och uppleva den. Upplev det från vetskapen om att du skapar det för ditt eget bästa. Upplev det med vetskapen om att det kommer att förändras hela tiden, oavsett vad det är som du upplever. Upplev verkligheten som den är just nu med vetskapen om att du kan komma åt mer av den du verkligen är när du saktar ner och slutar helt och hållet, och du kan vara mer av en hybrid av människa/Källenergi.

Och när du känner igen detta kan du se hur att möta känslor är en stor del av resan, en stor del av resan, eftersom mycket av det du gör där på jorden är att dölja, att maskera, att undertrycka, att bedöva er själva till en eller flera känslor. Men när du möter dem och rör dig genom dem, blir du mer kraftfull, som stål som har smidd av eld. Du blir redo för vad som kommer härnäst, och du kan uppleva vad som kommer härnäst på ett nytt och mer anpassat sätt, för när du hittar dig själv hittar du hela dig själv. Och hela ditt jag, när du vägleder dig, kan göra det med mycket mer kunskap från det högre sinnet.

Vi vill att du ska veta att vi känner att du har gjort ett underbart jobb under omständigheterna av allt som livet har att kasta på dig, och vi vill att du ska veta att det också kommer att bli bättre eftersom det högre medvetandet som är över dig är träder i kraft. Du grips av högre frekvensenergier, och du skakar loss allt som är lägre vibrationellt. Och ni håller på att bli ett med er själva, så att ni kan uppleva nästa period av era liv med mycket mer glädje, kärlek, spänning och frid i era hjärtan, och det är allt ni någonsin kan begära av er själva. Ändra din upplevelse av verkligheten just nu, och förändra allt. Det är sättet att leva som en som är en människa/Källenergihybrid.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *