Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 januari, 2024

 

Det här är varför du är på jorden och vad Deja Vu är ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt angelägna om att se vart mänskligheten är på väg, eftersom vi förstår att ni alla har många, många val framför er. Det är vår önskan att alltid ge dig de val, möjligheterna, alternativen som kommer att ge dig vad det är du verkligen vill ha, och i god timing också. Vi vill att ni alla ska känna hur mycket som är tillgängligt för er just nu, att känna in i de olika tidslinjerna som ni har framför er. Och vi vill också att du ska veta att precis som du inte behöver vänta på en händelse, en solblixt, fullständig avslöjande, fri energi eller landning av fartyg för att föra dig in i ett högre medvetandetillstånd, så gör du också du behöver inte vänta på att dina medmänniskor ska börja städa upp i sin kollektiva handling.

Det kommer alltid att finnas en version av det mänskliga kollektivet runt dig, och vilket kollektiv du än upplever finns där för att återspegla dina tankar, övertygelser, känslor och vibrationer. Därför har du alltid förmågan att förändra det du ser där ute, och du behöver inte göra det genom att nå miljontals människor med dina idéer eller dina läror. Du gör det genom att flytta inom dig vibrationen som du erbjuder. Det förändrar allt; det förändrar vilken framtid du möter, vilka människor du kommer i kontakt med. Det förändrar världen och allt som händer i världen. Så om du känner dig förtvivlad när du tittar ut på vad som händer där på jorden, inse att du tittar på spegeln som du behöver titta in i i det ögonblicket. Du kommer att se exakt vad du behöver se för att trigga dig, för att inspirera dig, för att reflektera för dig vad det är som pågår inom dig.

När du är i fred, när du är i ett tillstånd av glädje, när du erbjuder kärlek till dina medmänniskor, kommer du att se det reflekteras tillbaka till dig, så småningom, och det är den knepiga delen för er alla. Om du inte får omedelbara resultat ger några av er upp ganska snabbt. Om du inte får de resultat du vill ha, tenderar du också att ge upp.

När du flyttar din inre vibration för känslan av det, eftersom du vet att det är det enda sättet för dig att känna som du vill känna, då är det att göra det arbetet sin egen belöning. Att bara vara lycklig är sin egen belöning. Du behöver då inte visa en massa lyckliga omständigheter för att visa dig hur lycklig du är. Det är det enkla sättet, men det är inte det sättet som ger dig den största möjligheten till andlig tillväxt och evolution. Det är därför tidsfördröjningen finns där på jorden i er dimension. Du behöver det för att du ska fortsätta göra det du behöver göra för att vibrera i den frekvens som är bäst för dig och för alla runt omkring dig. Det är vad ni åkte till jorden för en serie inkarnationer att göra i första hand.

Du ville bemästra att erbjuda en högre vibration trots allt, trots vilka omständigheter som helst i ditt liv och i världen omkring dig. Fortsätt fokusera inåt, så kommer du inte att kunna göra ett misstag. Du kommer att vara så medveten om vad du känner att du kommer att veta att du behöver flytta den energin, du behöver släppa taget om det som har dig i ett tillstånd av spänning, ångest, sorg, förtvivlan eller vad det nu är du. re känsla. Och du kan hitta den kärlek som finns inom dig hela tiden. Det finns alltid där; den väntar alltid på att bli upptäckt, och ibland kommer ni till och med att ge er själva en trevlig katalysator för att göra er själva medvetna om kärleken som finns inom er, men då måste ni välja den. Du måste göra det val som tjänar dig, och det är inte alltid det lätta valet, eftersom alla och allt där ute i den fysiska sfären inte alltid är så älskvärda.

Men när de inte är älskvärda, det är då du vet att de behöver kärlek som mest. Så det är en annan knepig del av din existens där på jorden. Men ni är alla redo för detta; ni visste alla vad ni gav er in på, och ni är alla väldigt duktiga på att göra det, eftersom ni alla redan har funnits på högre dimensionella plan. Du går tillbaka till där du kom ifrån. När du har ett ögonblick av deja vu, det är din påminnelse om att du har varit här förut. Du går tillbaka till de högre dimensionella planen, tillbaka till Källan, tillbaka till sanningen om vem du verkligen är som villkorslös kärlek, och det finns ingen bättre resa i hela universum, så du kan lika gärna börja njuta av det nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *