Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 mars, 2023

 

Nätverk av varelser från hela galaxen ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi etablerar nya förbindelser hela tiden, skapar nätverk av varelser från hela galaxen, när vi delar vår information, våra insikter, våra idéer om hur vi kan hjälpa mänskligheten och andra civilisationer som lever i täthet vid denna tid. Vi försöker alla hjälpa, och vi vet alla samtidigt att det bästa vi kan göra för dig är att se dig blomstra, att se dig lyckas och bli mer av ditt sanna jag, hela dig själv. Vi håller utrymme genom att se dig som du verkligen är, och vi påverkar dig genom att bjuda in dig i den verkligheten, en där du tänker, agerar och talar i linje med Källan, i linje med den enda sanna sanningen, som är villkorslös kärlek.

Nu har ni alla förmågan att göra detta för er själva och andra. Du kan lära av oss. Du kan dra nytta av känslan av anknytning som du har till oss, eftersom vi smittar av på dig genom att skicka mallen för hur detta går till. Ni har alla förmågan att lyfta, precis som ni har förmågan att riva ner, och en av punkterna som vi fortsätter att hamra på för er är att ingenting vinner på att riva en annan person. Du river bara ner en annan aspekt av dig själv när du gör det, och du kan inte göra det och vara hel på samma gång.

Du måste inse att du lever i en sal av speglar, alla reflekterar en annan aspekt av dig tillbaka till dig, och målet är att älska alla delar av dig, även de delar du anser vara fula, oförlåtliga och utan förlösning. Kom ihåg att du alltid tittar på en annan aspekt av dig själv och en aspekt av Källa på samma gång, och det blir lättare då för dig att släppa ditt motstånd, ditt omdöme, ditt hat.

Det kommer att bli lättare för er alla när ni inser att detta är målet för varenda människa på jorden. Bara genom att göra det till målet åstadkommer du något, du går framåt, du släpper ångesten och motståndets spänning. Ännu viktigare är att du blir mer av den du verkligen är när du tillåter alla andra att vara som de är, och du inser att det alltid finns ett sätt att acceptera, förlåta och älska.

Du måste skapa dina egna nätverk där på jorden med andra människor som, precis som du, förstår vad du verkligen är där för att göra, vad du verkligen är där för att bli. Bygg dina nätverk, dela dina berättelser och dina idéer. Uppmuntra varandra, även om någon annans idé verkar besynnerlig och omöjlig. Kom ihåg att allt är möjligt och att du är där för att bestiga de högsta bergen, för att övervinna de oöverstigliga hindren och för att vara kärlek inför hat.

Du skulle inte vara där just nu om du inte klarade av dessa uppgifter och mer, så kom ihåg det när du står inför din förtvivlan. Det finns alltid plats för mer ljus. Det finns alltid något mer som du kan erbjuda från djupet av ditt hjärta, och det kommer alltid att finnas fler kopplingar att skapa av sådana som du som vill bli mer som oss och våra kollegor här i de högre världarna.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *