Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 oktober, 2023

 

Hur ändrar du andra människors uppfattning? ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna fortsätta att berömma mänskligheten för hur långt du har kommit, och vi berömmer dig också för det arbete du fortsätter att göra för att bli en enhetlig, harmonisk helhet. Ni är redan ett kollektiv, men ni fungerar inte som ett på det sätt som vi gör. Vår vetskap om att vi är ett kollektiv ifrågasätts inte av någon av oss som är en del av detta kollektiv, och därför är det så mycket lättare för oss att fungera som en enda, hel enhet.

Detta är vad mänskligheten strävar mot, oavsett om du inser det eller inte. Oavsett om du vet det eller inte, rör du dig i riktning mot ett enhetligt medvetande som verkar genom den kollektiva viljan att stödja alla inom kollektivet, snarare än egenintresse. Det är ett enormt åtagande, speciellt när man tänker på hur mänskligheten har fungerat där på jorden så länge. Och med denna avsikt kommer många utmaningar, eftersom du ställs inför de som tänker mer på sig själva än andra. Och det är svårt att övertyga någon med dina ord att de behöver bry sig om det kollektiv de är en del av, men det är lätt att göra det här när du utstrålar den enheten inifrån dig.

När du ser världen genom Källans ögon, och du inte ser någon separation mellan dig och en annan person, dig och ett djur, dig och hela planeten, då är det inte bara vibrationen du släpper ut, utan det blir världen du skapar. Och så, det är viktigt för dig att inse hur kraftfull du är och att ge dig själv tillåtelse att känna den kraften, för alternativet är att känna dig maktlös och ge upp. Det är viktigt för dig att inse att du inte är ensam i uppdraget att föra människor samman till en harmonisk helhet. Det finns många utspridda över hela planeten som gör sitt arbete och får tillgång till det de behöver komma åt för att skina sitt ljus starkare.

Och när du lyser med ditt ljus starkare, övertygar du människor utan att behöva tilltala dem på den nivån i sinnet. Det finns en frid, en kärlek och en glädje inom var och en av er, och när ni hittar det och utstrålar det, kommer andra att vilja göra detsamma. De kommer att vilja ha den känslan som du har upptäckt finns inom dem också, och då blir det ditt nästa uppdrag; det kommer att vara att lära andra hur man upptäcker inom sig själva vad du har upptäckt.

Ni kan alla leva på en mycket vacker, kärleksfull, fridfull planet Jorden tillsammans, och ingen har blivit avlägsnad eller fängslad. Ingen behöver dö för att detta ska hända. Det är när du ser världen och alla i den som dig som du börjar se hur mycket enklare det är, speciellt om du har tänkt i stil med: ’Hur ändrar jag alla dessa åsikter för att få dem att hålla med mig?” Den sortens tänkande kommer att överväldiga dig och få dig till en hopplöshet.

Börja med att ställa in mer medvetet på vad du tänker, känner, tror, vibrerar och gå därifrån, och du kommer att se att det är en mycket lättare uppgift än när du försöker göra det på den hårda vägen. Det är faktiskt oundvikligt att ni alla kommer samman på det här sättet, och vi ser det hända hela tiden inom individer som gör en enorm skillnad där på jorden, och det är därför vi kommer att fortsätta att berömma er och vara säkra på er Framgång. Er evolution och uppstigning sker, och de kommer att fortsätta att hända oavsett vad.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *