Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 oktober, 2023

 

Vad förändringen i medvetande egentligen handlar om ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket tacksamma för alla er som tar emot våra sändningar och når ut till oss med era önskemål och med er avsikt att ansluta. Vi uppskattar var och en av er, och vi vet att detta är en vacker relation som inte bara började i denna livstid för er alla. Det här är något som vi har upplevt ganska länge, och det har ni också gjort, för vi lärde känna er alla någon annan gång under vår resa och era resor. Alla i universum är sammankopplade och har någon sorts historia med varandra.

Du kan se på alla där ute i världen som någon du faktiskt redan känner, oavsett var de bor eller om du någonsin kommer att träffa dem under denna livstid. Allt detta gör kopplingarna starkare mellan oss alla. Det höjer nivån av medkänsla som vi alla känner för varandra, och det förstärker den slutliga sammankomsten av alla varelser så att vi kan reformera oss själva tillbaka till Källan. Naturligtvis är vi Source nu, och så språket gör inte riktigt det vi gör rättvisa.

Vi kommer ihåg vilka vi verkligen är och vilka vi är för varandra, och när du känner en resonans med ett kollektiv som oss själva, har du kommit ihåg. Och det betyder att du har satt ihop fler delar av dig själv igen och det betyder att du fungerar mer nu som en hel varelse än någonsin tidigare medan du är där på jorden. Du har mer av en medvetenhet om dina tidigare liv, både på jorden och i hela galaxen, och det hjälper till att rekonstruera hela dig. Det betyder att du är så mycket närmare att fungera som en Källenergiväsen och säkerligen så mycket närmare att fungera som ditt högre jag medan du fortfarande är i en fysisk kropp.

Det här är en härlig tid att överväga alla olika sätt som du kan komma tillsammans med andra, även om det bara är i din fantasi just nu. En del av det du skapar där är en harmonisk helhet. Du skapar en fridfull jord med alla varelser som älskar och respekterar varandra. Och ja, du tog den slingrande vägen eftersom du ville ha alla utmaningar längs vägen. Du ville se vad du var gjord av, och när du tittar inåt är det du är gjord av ovillkorlig kärlek. Det ger dig förmågan att förlåta och att se en annan som dig själv och som Källa. Det tillåter dig att släppa bedömningen, rädslan, förbittringen och motståndet, och att passa så väl in på din plats i det gigantiska Källenergiväsen som vi alla är en del av och som vi alla är samtidigt.

Om du kan känna efter hur den typen av fridfull, harmonisk enhet känns i din kropp, så kommer du närmare det. Om du försöker ta reda på hur det kommer att hända, eller vad som kommer att leda till det, kommer du förmodligen att ge upp. Så gå efter känslan för känslan känns bra, och känslan är tillgänglig för dig just nu, och du behöver inte göra någon mental gymnastik för att komma dit. Men att komma dit är poängen; det har alltid varit och kommer alltid att vara det. Poängen har aldrig varit att skilja det goda från det onda, oavsett vad du har blivit lärd och berättad genom historien. Denna förändring i medvetande handlar om integration, och du gör det genom att integrera medan du ansluter till oss och medan du känner att vi är en del av dig och du är en del av oss, och när vi ser och känner att det händer, är det det som ger oss oss en enorm mängd glädje och tillfredsställelse.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *