Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 april, 2024

 

De som får tillgång till sina andliga gåvor ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att analysera mycket data som vi får från ögonblick till ögonblick där på jorden, och vi har också våra nattliga chattar med de som kommer till oss på astralplanet för att diskutera vad som händer där på planeten jorden och vad som behövs av mänskligheten. Vi vet att du har fått tillgång till fler av dina andliga gåvor på sistone och att fler och fler människor presenterar dessa gåvor för världen. Var snäll mot dem som är och inse att du är där för att stödja i det fysiska tillgången till andras andliga gåvor och förmågor, och du kommer sedan att få stöd av andra när du börjar lägga ut dina gåvor för att upplevas av andra. dina medmänniskor.

Och så, när någon precis har börjat och behöver några uppmuntrande ord, ge dessa uppmuntrande ord. Och om du befinner dig i den positionen och är en av dem som behöver uppmuntrande ord, men det finns ingen i närheten som kan ge dem till dig, acceptera gärna vårt. Vi vill också att ni alla ska kunna försörja er själva. Vi vill att ni ska vara snälla mot er själva och inse att var ni än är på er väg är där ni är tänkta att vara just nu.

Du är inte där du är för att du gjorde något fel, och du är inte där du är för att du inte försökte tillräckligt hårt. Du kommer alltid att vara på en plats där det finns mer för dig att komma åt, och det kommer alltid att finnas mer tillväxt för dig att uppleva. Var därför mycket snäll mot er själva och andra när ni utforskar tillgången till och erbjuder era andliga gåvor. Detta är ett stort steg framåt för mänskligheten.

Du har inte bara några få stora religioner där på din planet att välja mellan, och du har inte bara några mycket framstående andliga lärare att lära av. Du har många fler som öppnar upp för sina gåvor som healers, kanaliserare, lärare, synska och så vidare, och när du stöttar dem som gör det, säkerställer du att du kommer att få stöd. Och det är viktigt för dig att känna dig stöttad när du går framåt in i det territoriet som är fyllt av okända. Kom ihåg, återigen, att det kommer att bli en resa och att du kommer att ta många steg på den resan.

Gör ditt bästa för att inte bli frustrerad på dig själv eftersom du inte känner att du är riktigt där du skulle vilja vara med en viss gåva eller förmåga. De flesta människor oavsett var de är på vägen känner att de borde vara längre än de är. Nu, om fler av er kan acceptera var ni är när det gäller hur mycket ni har kunnat komma åt och dela, kommer ni att upptäcka att ni slappnar av till nästa uppgång av vad det än är ni gör.

Och så, om du bara är frustrerad över hur många människor som vet om dig och ditt arbete, måste du släppa det. Om du är frustrerad över hur många som registrerar sig för att göra läsningar eller healings med dig, måste du bearbeta det och släppa det. Ni måste ge er själva tillåtelse att vara där ni är och ge alla andra samma tillåtelse eftersom de av er som har tillgång till dessa andliga gåvor och förmågor tar de där mycket viktiga nästa stegen mot utvecklingen av medvetande som hela mänskligheten kräver.

Det är vår bedömning av var du är just nu som ett mänskligt kollektiv, och vi vet att du kommer dit du ska, men vi vill bara hjälpa dig att ta dig dit utan att behöva slå dig själv på vägen. Du behöver inte knäcka piskan på dig själv, och det tjänar inte dig att vara hård mot någon annan på grund av var de är på sin resa heller.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *