Peggy Black och ”teamet”, 24 april, 2024

 

 

Peggy Black och ”teamet” ~ 

Sammankopplat Fokus 

24 april 2024

Vi är här igen för att ge dig möjlighet att äga din sanna förståelse för vem du är. Vi erkände dig ofta som en mångdimensionell gudomlig varelse. Som denna mångdimensionella gudomliga varelse har du en mycket fysisk upplevelse i denna dimension och tidsram. Medan det i din fysiska aspekt blir ditt totala fokus, som har den intressanta förmågan att låsa in dig så att säga till detta hologame (hologram).

Vi inbjuder dig att expandera din medvetenhet bortom ditt fysiska fokus. Din medvetenhet expanderar bortom din kropp; det är inte ditt sinne. Ditt sinne bearbetar information enligt din tro. Börja uppleva att du inte är instängd i det trånga utrymmet i din skalle; ditt sinne är inte separerat eller isolerat. Du är inte alienerad från din kropp, din miljö eller andra levande varelser. Du är sammankopplad. Du är verkligen en medveten varelse kopplad till alla aspekter av universum.

Det finns sammankoppling mellan ert medvetande och denna Jords energisystem. Inse att det är jordens magnetfält som hjälper till att synkronisera och stödja denna sammankoppling med allt levande. Det finns ett fält av kollektivt medvetande.

Dina tankar, övertygelser, känslor, avsikter är inte begränsade till ditt sinne. De är verkligen en sändning. Det finns en energisk förveckling som finns mellan allt, från stjärnorna på din himmel till ett grässtrå. Börja äga denna verklighet, börja bjuda in möjligheterna.

Dessa mentala och känslomässiga tillstånd som sänds av dig kan och påverkar andra. Medvetandet genomsyrar din verklighet; det är själva grunden för universum. Medvetenhet finns i varje partikel och i all fysisk materia.

Börja leka med denna styrka. Tillåt dig själv att föreställa dig, låtsas om nödvändigt, att du kan kommunicera med dina egna kroppsceller, med växter, djur, stenar eller icke-fysisk varelse av kärlek och ljus. Tillåt dig själv att äga möjligheten att du kan skicka ett mentalt mönster eller tanke till en annan. Öva på detta; låt dina telepatiska förmågor komma fram. Det är som vilken uppgift som helst ju mer du övar desto skickligare blir du.

Börja föreställa dig, känna att du flyttar till en annan tidsram eller dimension. Detta är allt möjligt när du börjar underhålla potentialen. Du existerar som en varelse av ljusvibrationer; det är tänkbart att öppna din medvetenhet för hela multiversum.

Tillåt dig själv tyst tid, borta från all din elektronik. Ge dig själv denna gåva. Mänskligheten är i färd med att utvecklas. Det gamla paradigmet kämpar på när denna förändring äger rum. Individer som du vaknar och inser att de har varit i en mycket begränsad mental låda. Som en gudomlig empatisk varelse i en mänsklig kropp har de matchat detta fält av omedveten begränsning. Skiftet sker. Du är en stor del av det skiftet.

Mänskligheten stöds av galaktiskt medvetande. Frekvenser och vibrationer erbjuds som medför en förändring. Det har funnits stora sol- och himmelsenergigåvor; denna kosmiska energi har varit extremt hög och kommer att fortsätta under en tid.

Dessa solstormar har en inverkan på radiokommunikation, navigering i dina GPS-system, jordens magnetfält och alla levande organismer. De stör ofta sömnmönster och hjärtfrekvenser, skapar känsla av värk och smärta i kroppen och orsakar svårigheter att fokusera, trötthet och brist på energi. De kan också utlösa förhöjda tillstånd av medvetenhet, förbättrad intuition, intensiva drömmar eller att se eller känna energi på ett nytt och mer djupgående sätt.

Dessa sol- och himmelsenergier har en mycket verklig effekt på vårt känslomässiga, mentala, andliga och fysiska välbefinnande. Frekvenserna som härrör från dessa stormar utlöser en rensning av tät giftig energi eller blockeringar som hålls i de emotionella, mentala, andliga och fysiska energifälten hos varje individ såväl som det kollektiva medvetandet.

Detta är verkligen en möjlighet att rensa  alla gamla trauman, dysfunktionella eller begränsande mönster eller tankar. Vi inbjuder dig att omfamna denna kosmiska energi och tillåta dig själv att rida på denna våg istället för att vara rädd och göra motstånd.

Vi vill att du ska förstå vad som händer. Du och alla går igenom en intensiv uppvaknandeperiod och din fysiska kropp övergår från en fysisk kropp till en ”ljuskropp”. Du håller på att omkalibreras. Dessa himmelska gåvor flyttar din nivå av medvetande från ett totalt fysiskt fokus till ett sammankopplat fokus.

Du är här för att förankra just denna händelse. Ni är här för att hålla denna medvetenhet och göra den tillgänglig för det kollektiva medvetandet. Så här går evolutionen till. Det utlöses av galaktiska vibrationer och energi.

Medan du upplever dessa intensiva förändringar, var vänlig, medkännande och förlåtande mot dig själv och andra. Kom ihåg att andas djupt och ofta, drick mycket vatten, ät hälsosam mat med höga vibrationer, spendera tid ensam, spendera tid i naturen, meditera, rör på dig och dansa. Titta på dina tankar och ord för de skapar din verklighet. Välkomna denna förvandling. Omfamna alla underverk som erbjuds. Dra nytta av din inre visdom och kunskap.

Denna energi öppnar en portal som tillåter och inbjuder dig att kliva in i din sanna kraft som en medveten kosmisk medlem av universum. Du är en skapare av verkligheter och är en del av skapandet av denna nya verklighet som håller på att bli till. Kom ihåg att du är en medveten alkemist, här för att omvandla tät felkvalificerad eller negativ energi när eller hur det än dyker upp.

Vi firar denna förvandling som manifesterar sig. Vi firar dig när du förankrar energin som erbjuds. Kom ihåg att nå ut till de icke-fysiska varelserna av kärlek och ljus eftersom vi alltid är här för att stödja dig och din älskade planet. Var i din ivrighet, nåd och tacksamhet för allt som manifesterar sig. Vi omfamnar dig. ’Laget’

©2024 Peggy Black Alla rättigheter reserverade. Meddelande ges att det är förbjudet att skapa videor av andra än författaren, kanalen och skribenten. Du får dela detta meddelande och distribuera så länge ingenting ändras, du krediterar författaren och inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och webbadress. www.morningmessages.com GRATIS 88 meddelanden tillgängliga.

Översättning; Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *