Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 oktober, 2023

 

Allt du behöver veta om livet på jorden just nu ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.”

Vi har följt alla händelser där på jorden i varje ögonblick av varje dag. Vi ställer inte bara in på traumat och tragedierna i livet på planeten jorden. Vi känner av allt på en gång, och totalt sett fortsätter ni att höja nivån på det kollektiva medvetandet där, och ni förtjänar att må väldigt bra av hur ni utvecklas som individer och som kollektiv. Måste du få ordning på ditt hus där på jorden innan du kan må bra av livet på jorden? Svaret är naturligtvis, nej det gör du inte. Alla bär på något och jobbar på något. Alla utvecklas ur något och skiftar från något annat. Därför måste du leta efter de där möjligheterna att skratta och sjunga och dansa och leka, trots att du fortfarande har dina utmaningar.

Du kan glömma de saker du behöver arbeta med tills de kommer upp för dig om ett ögonblick. Du behöver inte schemalägga tid för att arbeta med dig själv, utan snarare kan du fortsätta ett liv i glädje och bara veta att allt du behöver möta du kommer att göra. Du är inte bara där för att leva ett liv i glädje. Men snarare är du också där för att sprida glädje, kärlek, frid och harmoni runt omkring. Du är där för att vara kreativ och njuta av andras kreativitet. Du är där för att välkomna in i ljuset och sprida ljuset runt. Därför behöver du inte lösa alla världens problem eller de utmaningar som du möter i ditt liv bara för att de finns där. Det här är vad vi rekommenderar – lämna över dem till ditt team, dina guider och till Source, och ha kul och se hur mycket du kan göra när du inte är den som måste göra allt det hårda arbetet.

Släpp taget om mer och sträck dig efter det som lyser upp dig, sätter dig i ett utrymme av frid, en högre vibration, ger dig tröst på ett ögonblick. Vad som än gör att du kan vara i ett tillstånd av salighet, i ett tillstånd av uppskattning, är värt att sträva efter hela tiden, oavsett vad som händer i din ekonomi, i dina relationer, i din kropp eller i världen. Och som vi sa tidigare, när du behöver titta på något, rensa något, släppa taget om något, kommer det att dyka upp.

Men som ett barn som väljer att leka på lekplatsen även om de kanske ramlar ner och flår sitt knä, kan du gråta, eller bli arg, eller vad du nu ska göra i det ögonblicket av flå ditt knä, och ta dig igenom det , gå förbi det, så att du kan fortsätta spela. Eller så kan du bestämma att det är för farligt att spela, och istället kommer du att ta på dig knäskydd och gå långsamt under resten av ditt liv. Du vet hur du vill leva, och du vet vad du känner dig inspirerad att göra och inte göra, och allt du behöver göra är att lyssna på den vägledningen som kommer till dig inifrån hela tiden. Det är perfekt, och just nu styr det er alla att uppskatta något i ert liv som det är och sträva efter något som lyser upp er. Och det är allt du verkligen behöver veta om livet på jorden just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *