Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 26 oktober, 2023

 

Vad du är menad att göra på jorden ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserat av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi uppskattar er alla, speciellt i era ansträngningar att göra skillnad på er planet och i detta universum. Vi vet att du har goda avsikter, och vi vet också att du vill leva ett bra liv. Du vill njuta av din livserfarenhet samtidigt som du gör skillnad i det kollektiv som du är en del av. Och vi vill att du ska veta att de två sakerna kan existera samtidigt. De kan vara två samtidiga avsikter för dig att ha. Du kan leva ett bra liv och vara till tjänst för andra. Du behöver inte ständigt leta efter sätt att förneka dig själv en viss varelse komfort så att du kan vara till större tjänst för en annan. Ibland genom att låta någon annan göra något för dig, ger du faktiskt den andra personen en möjlighet att uppfylla en aspekt av sitt uppdrag i det här livet.

Så tro inte att du är den enda som någonsin borde stå till tjänst för en annan. Ibland är det naturligtvis lämpligt för er alla att ta emot, att vara på den mottagande sidan av någon annans tjänst. Det är helt lämpligt för dig att njuta av någon annans konstverk, även om det bara är en sitcom på tv. Du hjälper hela mänskligheten bara genom att vara där och uppleva livet som du gör. Utveckla dina preferenser, dina intressen och svara på de saker som kallar dig till dem på ett lämpligt sätt. Du är inte där för att vara en martyr eller en försakelse. Du behöver inte ge upp allt för att följa en undervisning till dess yttersta.

Du är där för att vara du, och du har dina unika preferenser och intressen. Du har de saker som ger dig mest glädje, och genom att göra dem är du automatiskt till tjänst för det kollektiva medvetande som du är en del av. Du behöver inte ens definiera en sak som arbete och en annan sak som lek. Du behöver inte se ditt liv som att vara i dessa rutor med: ’Det här är min arbetstid; detta är min fritid.’ ‘Detta är min tjänstetid; this is my me time.’ Kombinera allt. Gör ditt liv roligt, intressant, fullt av kärlek och kreativitet.

Använd alla de erfarenheter du någonsin har haft för att informera dig om hur det livet ser ut och följ det sedan. Ge er själva tillåtelse att göra det, så kommer ni att vara till tjänst för er själva, såväl som resten av kollektivet. Du behöver inte skilja dig från resten av det mänskliga kollektivet. Du behöver inte se det som att du är skild från hela universum på något sätt.

Lägg ut skratt, kärlek, välmående tankar, och du bidrar till kollektivet. Men om allt du gör är att förneka dig själv allt i hopp om att du på något sätt ska vara tillräckligt bra för att göra skillnad, då offrar du dig själv. Ingen av er är menad att göra det, eller ska göra det. Du ska hitta ett sätt att försörja dig själv och alla andra som du är där för att stödja samtidigt som du har det bra. Om du har mer än tillräckligt med överflöd, när du spenderar det överflödet på de saker du älskar, gynnar du alla.

I det tillstånd av vara som kallas ”kärlek”, är du automatiskt till tjänst. Älska dig själv, älska andra, älska djur, älska träd, älska Moder Jord, och du är automatiskt till tjänst. Ibland när du älskar någon eller något tar du en handling, men du behöver inte. Du behöver inte bevisa din kärlek till någon. Gör det du känner dig inspirerad att göra, och du hjälper alla. Och lyssna aldrig på någon annan som säger till dig att du borde göra det här eller att du inte borde göra det. Du är inte där för att följa någon annans regler. Du är där för att följa din magkänsla, ditt hjärta, din intuition, din spontana inspiration i stunden. Och du är till tjänst för andra när du gör dessa saker, eftersom du är ett exempel och sprider massor av bra vibrationer av känsla runt omkring. Var dig själv. Var sann mot dig själv. Och se hur livet utspelar sig vackert framför dig och runt omkring dig. Du kommer också att märka att du ser fler människor frodas, eftersom du kommer att se en reflektion av dig själv vart du än ser i vårt vackra universum.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *