Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 februari, 2024

 

Ditt Arcturiska DNA och slutförandet av skiftet ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt lyckliga över att kunna nå så många av er på detta sätt. Lika mycket som du tycker om att få dessa meddelanden från oss, får vi lika mycket glädje av att kunna föra dem till dig. Vi är utrustade för att nå var och en av er direkt, och ni är alla utrustade för att ta emot oss direkt, och vi vill att ni ska veta det. Vi vill att du ska veta att du har kraften att ta emot och översätta energi. Du måste dock sätta dig själv i rätt position för att göra det. Det betyder att du måste vara villig att avsätta tid för att koppla av och öppna upp för att ta emot oss och vår energiska överföring. Du måste ha tålamod med dig själv och din förmåga att översätta den energin till något.

Nu, till en början, när du tar emot oss direkt, kanske du tvivlar på att du har tagit emot oss, och det är vanligt. Det är ett normalt och naturligt svar på denna process av kanalisering. Och om du har en tendens att tvivla på dig själv på andra områden i ditt liv, då kommer du förmodligen tvivla på att du verkligen kanaliserar när det händer. Och vi ser det hända för var och en av er som en del av er uppstigningsresa. Ni har så mycket mer att upptäcka om er själva, och det inkluderar din arkturiska härstamning. Alla passerar genom vårt stjärnsystem som är i detta universum just nu. De flesta varelser vill komma tillbaka och uppleva sig själva som arkturiska. Och det har var och en av er.

Alla som är på jorden just nu har en koppling till vårt stjärnsystem, och det är därför vi älskar så mycket den där känslan av koppling till dig. Du ger oss en känsla av helhet, precis som vi ger dig den känslan. Vi vill att du ska veta att pusselbitarna om vem du verkligen är kommer att fortsätta att falla på plats när du fortsätter med dina resor. Det är oundvikligt för dig att känna igen vem och vad du verkligen är, och eftersom vem och vad du verkligen är är Källan och Källan är allt, kommer du någon gång att förstå att du är allt och alla som du upplever. Och när du accepterar det fullt ut, kan du slappna av och öppna dig mer och uppleva de aspekter av dig själv som du vill uppleva, samtidigt som du bara accepterar och erkänner de delar av dig själv som du inte är intresserad av att uppleva vid någon speciell tidpunkt.

Du behöver inte vara precis som dina familjemedlemmar, eller människorna i ditt samhälle, eller människorna i ditt land. Du får vara unik du. Du får vara den du väljer att vara, och vi vet att den aspekten av dig som är oss är en aspekt som du tycker om att vara. Du vill att ditt Arcturian DNA ska aktiveras. Du vill ha dessa minnen från din tid i vårt stjärnsystem, och vi är här för att hjälpa dig. Detta är vad vi hjälper er att göra, samtidigt som vi också hjälper er att leva bättre liv där på jorden när ni utvecklas och stiger upp till era femdimensionella jag. Och som era femdimensionella jag kommer ni inte att känna någon separation alls mellan vem ni är och vilka vi är. Och det är en av de mer magnifika aspekterna av förändringen i medvetande som är över er just nu och som kommer att fortsätta tills ni känner er själva som era högre jag, ett kollektiv av varelser som går samman för att bilda ett gigantiskt helt jag.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *