Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 25 februari 2024 

 

 

Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild,

25 februari 2024 

 

Blossom: Hej där, igen. För att vara ärlig ser jag ingen mening med att täcka samma mark om och om igen om vad som kan hända eller inte. Antingen litar vi på vad ni säger och fortsätter oavsett, eller så gör vi det inte och fortsätter ändå oavsett. Poängen är att … VI FORTSÄTTER! Vi har valet att göra det med stor självkänsla, eller att vältra oss i all negativitet som vi bombarderas med på en kontinuerlig basis. Korrekt?

Federationen av Ljus: Välkommen, Blossom och till Var och En som förenar sig med oss i dessa samtal, som ger Glädje till Själen och upplyftning därför till er Planet.

Rätt, verkligen, Blossom. Även under de dagar då entusiasmen för att göra det avtar, VET du djupt inom dig, du kan KÄNNA att den DU som DU ÄR kan höja sig över all propaganda och lögner.

DEN DU SOM DU ÄR, VET BÄTTRE än att falla … för/in i … systemet som utformades för att hålla dig under par … systemet som utformades för att föra ditt naturliga tillstånd som ÄR GLÄDJE … till en plats av sorg och förtvivlan.

Ändå har Ni … Var och En, genom uthållighet, återupptäckt KÄRLEKSLJUSETS KRAFT som låter er nå bortom det.

Du är NU MEDVETEN om vad som sker, och inom denna medvetenhet kan du låta din ande sväva, oavsett vad som presenteras.

Vi förstår dragkampen i Hjärtat och sinnet när sådana saker ständigt utmanar dig. Ändå krävs det inget mer än Mantrat för att få dig tillbaka i linje.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

KRAFTEN I DENNA KOD HJÄLPER DIG ATT SKINGRA DET NEGATIVA OCH ERSÄTTA DET MED DET POSITIVA.

DEN BEGJUTER DITT VÄSEN MED LJUS.

DET FÖRSTÄRKER VEM DU ÄR.

Jag har pratat med vänner på sistone om vårt avtal. Vårt volontärarbete och att vara utvald att vara här vid denna tid. Om det inte skulle fungera … om det var så att mörkret skulle vinna, då skulle vi inte ha gått med på att komma … det vore väl ingen mening? Så det faktum att ni säger att LJUSET HAR VUNNIT, tycker jag är korrekt. Vi måste bara hålla fast vid den VETSKAPEN och se igenom den.

Ja, Blossom. För varje dag som går kan ni gå med huvudet högt, i VETSKAP om att ni gör skillnad … genom att VETA detta. Inte genom att hoppas … GENOM ATT VETA.

Det verkar vara ett anslutningsproblem … jag har väntat några minuter och ingenting kommer fram. Beror det på mig? Vill ni göra något annat än det vanliga?

Nej, vi är fortfarande här, Blossom.

Varför blir jag plötsligt överhettad?

NY ENERGI.

Er?

Ja. Ändock, Högre.

På vilket sätt?

HÖGRE, därför … STARKARE.

Hur påverkar det vårt samtal?

Eftersom din Varelse måste anpassa sig till Frekvenserna.

Jag trodde att något konstigt hände, eftersom det inte flöt så bra. Är vi i ordning? Är jag justerad?

Det är du. Och det kommer att bli ett ”skifte” även för dem som är inblandade i det här samtalet.

Det är för en att förstå att man kanske inte alltid ”erkänner” det osedda. Man kanske inte alltid förstår känslan av det osynliga. Därför är det bäst att andas djupt i några minuter för att återmontera det som kan ha hamnat ur position, när dessa nya Högre Energier äger rum.

VET att de upplevelser ni kan ha på senare tid KAN KÄNNAS obekväma, men det är bara för att uppgraderingarna behöver anpassa sig till era Varelser.

Jag antar att ni inte kan förklara var den energin kommer ifrån. Jag svarade precis på det själv… Källan? Rätt?

Verkligen. Men du skulle vilja veta mer om hur?

Ja tack.

DU ÄR … ALLT ÄR … ENERGI.

Det är vi alla överens om. Din egen speciella Självfrekvens regleras av den individens önskemål, behov och önskemål. Dessa önskningar, behov och önskningar, beroende på vad de är och vad de är önskade för … bär inom dem … tanken på dem … en Frekvens … som resonerar inom hela jaget.

Därför är varje Tankefrekvens som kommer från en individ annorlunda än från en annan.

Det är jaget … kopplat till Källan som ändrar jagets Frekvens … beroende på hur man väljer att leda Hjärtat, sinnet och själen.

Men sa ni inte att Högre frekvenser bara kom in från Källan och även tidigare har ni sagt att vi påverkas av att de Högre frekvenserna som ”kommer in” nu?

Också, korrekt, Blossom. Hur man väljer att acceptera dessa frekvenser är också en individs val. Var och En KOMMER att påverkas i någon mån, men de beslut som fattas om hur fördelaktiga dessa uppgraderingar är … beror på hur man väljer att använda dem.

Tänk om man inte vet att man har tagit emot dem?

Du förstår, Blossom, du antar att du måste få veta om dem för att acceptera dem och veta det som ett faktum. Tänk om det inte fanns några ”Oss” … inga kanaler alls från någon annanstans som berättar dessa saker för dig, tror du att du därför inte skulle känna till dem?

Jo, ja, det skulle vi, för vi skulle känna skillnaden i oss själva.

Exakt …

Kan ni förklara lite mer? Hur ska vi använda dem?

Genom att Vara … Genom att acceptera jaget … Genom att känna igen förändringarna inom jaget.

Det finns ingen som kan säga att den inte har förändrats och accepterat mer av jaget under de senaste åren. Inte en enda.

Dessa förändringar kan verka subtila när de sker, vissa knappt igenkännliga, tills en viss situation inträffar och man finner sig själv hantera den på ett sätt som man inte skulle ha varit tillräckligt Stark för att göra tidigare.

DETTA ÄR DE HÖGRE ENERGIER SOM HAR KOMMIT IN OCH DU HAR TILLÅT DEM ATT ARBETA MED DIG … ATT STÅ UPP FÖR ATT MÖTA DEM … OCH TILLSAMMANS … LJUSET SOM DU ÄR … SKINER ALLT LJUSARE.

När du VET …

NÄR DU VERKLIGEN VET ATT DET INTE FINNS NÅGOT ATT VARA RÄDD FÖR … för allt är i Gudomlig ordning … då förändrar du Vibrationen, inte bara av dig själv, ändå, av allt som finns omkring dig.

Ändå finns det så mycket som kastas på dig dagligen, utformat för att fylla dig med rädsla.

Det är din reaktion på sådan inblandning av Gudomligheten inom dig, som låter dig ”sjunka eller flyta” som ert talesätt säger.

OM DU VÄGRAR … HELHJÄRTAT OCH UTAN IFRÅGASÄTTANDE … ATT DRAS NER … AV NÅGOT … NÅGOT ALLS… KOMMER DU OMEDELBART ATT ÖKA DIN VIBRATIONSFREKVENS … BARA GENOM DENNA VÄGRAN … PÅ MÅNGA NIVÅER.

Det finns en VETSKAP … en Styrka inom er, som ni MÅSTE bli vänner med … Bästa vänner.

När du hittar den … inte bara dörren till den … skall du aldrig mer ifrågasätta om Ljuset faktiskt har vunnit eller inte.

Det är för dig att till fullo VETA ATT DET HAR GJORT DET.

Det är svårt att sätta ord på…

Många av er är nu vid dörren … ni har kommit så långt och har hittat dörren … väldigt få har hittat nyckeln för att öppna den.

För vi är för upptagna med att leta efter den… när det faktiskt inte finns någon!

Gå till toppen av klassen, Blossom. Det finns ingen nyckel…

Ändå … för att avsluta med er … ni har talat om nyckeln till dörren tidigare.

Ändå var du inte i position för oss att säga att nyckeln till dörren är att veta att det inte finns någon nyckel.

Och sedan då? Vi ger den bara en knuff och den öppnar sig av sig själv?

Man kan bara göra det när man … som du … är helt beredd att gå in.

Inte säker på vad ni menar.

När du kan säga i SANNING OCH VETANDE på en nivå som aldrig förr…

JAG ÄR LJUSET

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Ändå kan vi bara veta så mycket som vi vet … vi kan inte veta mer … om vi inte vet det än. Så, hur kommer vi till den där platsen av fullständig beredskap? Säg inte ”genom att VETA.”

Vi måste. För, det är svaret på din fråga.

Är det inte, Blossom, som du har sagt att du nu VET mer om vad vi menar med att VETA?

Ja.

Då kommer förberedelserna, medan du står utanför dörren, helt enkelt till en plats inom dig själv där du kan VETA MER OM DEN VETSKAPEN.

Att veta är en KÄNSLA, eller hur?

Korrekt.

SOM VAR OCH EN AV ER VET ATT NI SJÄLVA ÄR KÄRLEK … FÖRSTÅ ER SJÄLVA ATT VARA KÄRLEK … JU MER AV DETTA SOM NI FÖRSTÅR … DESTO MER AV ER SJÄLVA FÖRSTÅR NI.

OCH I ETT GIVET ÖGONBLICK AV HÄRLIGHET … KOMMER DU ATT VETA ATT DU VET NOG OM VEM DU ÄR … OCH DÖRREN KOMMER ATT ÖPPAS FÖR DIG.

NÄR DU VÄL HAR GÅTT IN …FÖRÄNDRAS SPELET.

Ni får lämna det där för idag, det fick jag precis. Jag ser fram emot att få veta så mycket mer om vem jag är … tanken är väldigt spännande. I Tacksamhet. I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *