Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 maj, 2024

 

The Blueprint to & Map of the New Earth ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en enorm respekt för er alla där på jorden och era resor, eftersom vi har observerat er under väldigt lång tid, och vi vet hur många utmaningar ni har ställts inför där på jorden. Vi är dock spända på vad som komma skall för mänskligheten, för vi ser också hur mycket du skapar av varje svårighet du möter, varje gång du inte lyckas. Och ni som är vakna inser detta. Ni vet hur verkligheten fungerar, och ni vet att det finns mer än en verklighet, och därför är ni de som ska leda mänskligheten in i ljuset, vetskapen om att den perfekta planeten och samhället ni har skapat tillsammans är tillgänglig, och det är tillgänglig just nu.

Du behöver inte vänta tills solflashen, den finansiella kollapsen, det fullständiga avslöjandet av det faktum att regeringar känner till e.t.s och har arbetat med e.t.s, och så vidare. Du behöver inte vänta på fri energi, och du behöver inte vänta på masslandningen av fartyg som kommer. Du behöver inte vänta på att du ska få full tillgång till dina andliga gåvor och förmågor. Du måste bara bry dig tillräckligt om hur du känner för att fokusera på den där jorden och det samhället som ni alla har skapat tillsammans. Den är tillgänglig för dem som bryr sig tillräckligt om hur de känner för att fokusera på sin vibration, snarare än på vad som är fel med samhället idag.

Ni kan bry er era medmänniskor och hur ni alla har behandlat Moder Jord när det gäller era föroreningar och gifter i luften och vattnet och marken och så vidare, och ni kan fortfarande fokusera på vart ni vill åka, vart ni vill vara, dit du vill leda mänskligheten. Så fort du börjar fokusera på vad som är fel med hur saker och ting är idag på planeten Jorden, måste du oundvikligen leta efter källan till dessa problem, och det sätter dig i en position där du pekar fingrar.

Och om du pekar fingrar har du fastnat i vi-mot-dem-läget, och när du är där är du inte i en hög vibration. Därför måste du kunna se något som du vet inte är en del av jorden och samhället som du vill vara en del av, och du måste kunna skicka helande, kärlek och medkänsla till alla som är inblandade, och fokusera sedan på jorden och versionen av det mänskliga kollektivet som du verkligen vill harmonisera med vibrationsmässigt. Det är möjligt att göra detta varje gång du blir medveten om ett problem, en fråga, en utmaning, även i ditt liv.

Som individ kan du titta på din hälsa, din ekonomi, dina relationer, din karriär och du kan fråga dig själv, ‘Vem är skyldig till allt detta? Var det mitt misstag? Är det den personens fel? Är det ekonomin?’ Eller så kan du inse att allt du lever är att knuffa dig i riktning mot vad du vill leva i stället, och det är helt upp till dig om du gör det milda skiftet till att fokusera på den vackra planeten. Jorden i den där andra verkligheten som du vill vara en del av, som du vill leva i och uppleva.

Det är upp till dig. Du kan stanna där du är, leta efter alla skurkar, alla de skyldiga och bekämpa dem till döden, eller så kan du förlåta dem, inse att de har ont på något sätt och behöver kärlek och medkänsla. Du kan vara den som skickar helandet till den person som behöver det mest, och sedan kan du fokusera på vad det är du hellre vill se i ditt samhälle, i dina medmänniskor och till och med i dig själv, som du måste inse att om du ser det hos någon annan, så måste det också finnas inom dig. Och det finns självförlåtelse som är nödvändig. Vi vet att allt detta är lättare sagt än gjort, men det är ritningen, det är kartan som tar dig till den nya Jorden som ni alla har skapat tillsammans.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *