Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 maj, 2024

 

Det bästa sättet att få svaren du söker ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett perspektiv som vi gillar att dela med er alla på nästan allt som ni lever där på planeten Jorden. Vi älskar att dela vårt perspektiv med er eftersom vi vet att det vidgar era sinnen, och för att när ni möter högre vibrationsenergi, expanderar det också era hjärtan. Vi kommer inte till dig för att ge dig de enda svaren på dina brännande frågor. Vi kommer till er för att erbjuda er en inbjudan att existera i högre medvetandetillstånd. Andra erbjuder er sitt perspektiv, och när ni möter det perspektivet måste ni fråga er själva om det ger resonans, om det känns rätt, om det tar er in i ett högre medvetandetillstånd att välja att acceptera deras inbjudan.

Det här är en tid för er alla med stor urskillning, och det handlar inte om huruvida något är logiskt för er vid denna tidpunkt. Du har tagit dina logiska sinnen så långt de kan ta dig. Nu är det dags att känna efter vad det än är som du överväger och avgöra om du känner dig mer expansiv eller mer sammandragen när du fokuserar på den tidslinjen, den möjligheten, den undervisningen, det perspektivet och så vidare.

Ni lägger upp era liv för er själva för att ge er själva möjligheter att känna speciella känslor. Vad du inte insåg när du kände de som inte mådde så bra är att de också behövde kännas för att du skulle ha en finjusterad urskillning. Du måste veta när något känns bra och när något känns jobbigt för dig, och det enda sättet att ha den känsligheten är att tillåta dig själv att känna allt.

Ni är mästare på energi, vibrationer, tankar och fokus, och ni kom till denna verklighet, med alla dess utmaningar, för att bevisa det för er själva. Du behöver inte bevisa det för någon annan. Ingen annan håller poäng. Det är du; ni är de som vill växa och expandera och bli ett med Källan igen på det sättet att ni bara kan uppleva det efter att ha gett er själva illusionerna av separation. Så en fråga du regelbundet vill ställa dig är: ‘Kommer jag närmare källan i detta ögonblick eller med den här tanken, eller går jag längre bort?’ chakran.

Du har allt du behöver inom dig, men du kommer ofta att få inbjudningar, uppgraderingar och aktiveringar från utsidan av dig som hjälper till att höja nivån av medvetande inom dig så att du kan fatta mer välgrundade beslut. Och är det inte så för er alla att växa genom era erfarenheter, oavsett vad de är? Innan ni fördömer en upplevelse ni har, fråga er själva om det finns en möjlighet att upplevelsen har valts av er så att ni kan växa från den. Var inte hårda mot er själva, för ni är medvetna och avsiktliga skaparvarelser nu.

Ni var mästare innan ni inkarnerade där på jorden, och ni är där för att avslöja för er själva ert eget mästerskap. När ni tillåter er själva att känna in i allt som finns i ert liv och som presenteras för er, det är de ögonblick då behärskning är närvarande. Det är påtagligt. Ni kan känna det visceralt, om ni tillåter er själva, och det är den inbjudan vi ger er i detta ögonblick just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *