Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 april, 2024

 

 

Är du väldigt vaken? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är väldigt vakna i vetskapen om vilka vi verkligen är som aspekter av Källan, och när ni är i närvaro av varelser som vet detta, smittar den kunskapen över varje individ. Det betyder att det är bättre för dig att sätta dig själv i sällskap med dem som anser att vetskapen är en sanning och inte en tro, och det är därför människor har sökt en guru, eller flera guruer, under hela sitt liv. Dessa överföringar handlar inte bara om att ge dig undervisning, andliga övningar eller information. De handlar först och främst om att ge dig en inställning. De handlar om att vara en påminnelse till er alla om vem ni verkligen är som Källenergivarelser som låtsas vara människor.

Du har i grunden en mänsklig upplevelse, samtidigt som du köper in dig helt i föreställningen. Ni är metodskådespelare, spelar era roller så perfekt ni bara kan, och vi uppträder inte längre. Vi fortsätter att komma ihåg helt vem och vad vi verkligen och erbjuder den energiska överföringen till alla och alla som också är intresserade av att ha den upplevelsen. Nu är det inte alla.

Vissa människor, oavsett om de vet det eller inte, leker fortfarande med denna idé om att jag är en som bara är en enkel människa, och människor behöver göra det för att ha mycket specifika upplevelser. Så när du undrar varför det och det inte har vaknat ännu, och du tror att det är för att du bara inte har kunnat komma igenom dem, tänk om. Den själen vill fortfarande ha den upplevelsen och har inte vaknat i drömmen ännu för att ge sig själv den där speciella mänskliga upplevelsen som bara kan fås i sömntillståndet.

Men ni måste vara sanna mot er själva, och ni måste vara sanna mot ert syfte där på jorden, och eftersom vi vet att ni är vakna andligt, kan vi berätta för er att ett av era största uppdrag där på jorden är att bara hålla fast vid att veta vem du verkligen är, och sedan vara i närvaro av andra som ännu inte har tillgång till den kunskapen inom sig själva av vilka skäl de än har. Oroa dig inte för dem, för alla kommer att må bra, och allas själ har upplevelser planerade för dem som kommer att väcka dem. När du väl har haft tillräckligt med vissa erfarenheter, och du har fått allt du behövde av dessa erfarenheter, är det ingen mening med att fortsätta ha erfarenheten.

Låt oss ge dig ett exempel. Låt oss säga att du blev mobbad som barn och det påverkade din självkänsla, dina ångestnivåer och det finns mycket ilska inom dig som ett resultat av den mobbningen. Nu, som vuxen, kan du fortfarande gå runt i rädsla och oro över att någon skrämmer dig, eller förtrycker dig på något sätt, men om du hanterar ditt trauma från din ungdom kommer du inte att skapa den upplevelsen för dig själv igen. Därför är det bra för dig att känna igen vad du bär runt i termer av rädsla, ångest, ilska och så vidare, och det är bra för dig att släppa dem genom att tillåta er själva att känna de där energierna, de känslorna som rör sig genom er .

Och då kan du förlåta de andra som mobbade dig, och sedan kan du släppa rädslan och ångesten för att du ska bli plockad på något sätt igen, och då kommer du inte att locka de själar till dig som kommer att gå med på att spela rollen som din vuxen mobbare, eftersom du inte behöver dem för att göra det längre. Och sedan kan du börja fatta beslut om vilka typer av människor du vill umgås med och vilka typer av människor du vill vara runt, och du kan, och du kan låta dem veta vilka de verkligen är. dig och ge dig de anpassningar du önskar. Vi vill alla behålla den kunskapen om vilka vi verkligen är så mycket som möjligt, och det kan vi alla om vi gör de val som krävs för att fullt ut komma ihåg vem vi verkligen är hela tiden, inte bara när omständigheterna är perfekta. Och från där vi sitter, det är där ni alla är just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *