Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 april, 2023

 

Få allt du vill ha och allt du inte visste att du ville ha ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är högt utvecklade varelser, och ändå förstår vi inte allt. Vi har fortfarande en typ av sinne, och våra sinnen kan inte förstå allt om detta universum och om Källan, och det beror på att vi är niondedimensionella och det finns tolv dimensioner. Det finns tre dimensioner som är högre än denna där vi lever i just nu. Vad vi har lärt oss genom vår erfarenhet är att vi inte behöver veta allt, och detta är så sant när det kommer till mänskligheten. Du tror att du behöver veta allt, och det är till stor del vad dina vetenskaper bygger på.

Du vill förstå något så du dissekerar det. Du vill bevisa något, så du gör experiment tills du får det bevis du letar efter. Det finns saker om livet på jorden som ska vara oförutsägbara. Du ska bli förvånad. Det är därför dina meteorologer inte kan förutsäga vädret med hundra procent noggrannhet, och du kan inte heller förutsäga allt som kommer att inträffa. Om du kunde skulle du ta bort den känslomässiga komponenten ur livet där på jorden, och du vill verkligen inte göra det.

Därför, om vi var människor just nu, skulle vi omfamna det att inte veta. Vi skulle planera att bli överraskade, eftersom vi skulle veta att överraskningen alltid är bättre än vad vi kan tänka oss med våra sinnen. Detta händer oss i den nionde dimensionen hela tiden. Vi är en kärleksöverraskning, och vi får ofta överraskningar, men skillnaden mellan oss och de flesta människor är att vi har anammat att inte veta vad som kommer att hända fullt ut, medan de flesta människor fortfarande gillar komforten med att kunna förutsäga.

Nu förstår ni som är riktigt smarta att ni också skapar er verklighet. Att skapa din verklighet måste dock också förbli öppen för möjligheten att det finns något bättre för dig än vad du föreställt dig. Därför är dina känslor det som betyder mest, eftersom du kan känna dig in i en framtida upplevelse och veta att du kommer att gilla det utan att veta vad det är. Några av er har haft den känslan tidigare, och ni insåg att er känsla var rätt. Var mer uppmärksam på dina känslor, och använd dina tankar målmedvetet, men begränsa dig inte till att tänka.

Var medveten om att det alltid kommer in energier också för att stödja skapandet av det som är okänt, det som är oförutsägbart, och de energierna är roligast att leka med när du inser att du har förmågan att göra det. Och de flesta som är medvetna om de nuvarande energierna är också medvetna om hur de mår för det mesta. Därför inbjuder vi dig att komma ur dina sinnen, att släppa taget, att överlämna dig till energiernas flöde och att hänga med dem genom att sakta ner, genom att må bra och genom att andas medvetet. Och när du kan göra dessa saker kan du få allt du någonsin har velat ha och några saker som du inte ens visste att du ville ha förrän de dök upp utanför dörren.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *