Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 april, 2024

 

Det magiska tricket du för närvarande gör ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har den djupaste respekten för er alla där på planeten Jorden, för det är verkligen ganska utmanande att vara där och att kunna känna sig själv som separat från Källa. Det är lite av ett magiskt trick att kunna ha den där bristen på att veta vem man verkligen är. Och vi är också lite avundsjuka på er vid den här tiden, eftersom ni nu får ha resan att minnas vem ni verkligen är och verkligen känna er själva som Källa som om det vore för första gången.

Nu har alla valt en unik väg till den insikten och den fulla kunskapen, och du kan se det runt omkring dig och kanske till och med verka i ditt eget liv. Du kan se hur det är möjligt att vara på en väg som är så annorlunda, så unik, och ändå kommer alla vägar att leda hem till Källan. När du upplever något som inte alls ser ut som att det leder dig eller någon annan till källans hembas, kom ihåg det uttalandet. Kom ihåg att alla vägar leder hem till Källa.

Och inse också att du inte behöver förstå hur någons väg valdes eller varför eller hur det eventuellt skulle kunna sluta föra den personen hem till Source. Kom ihåg att i sanning är personen deras själ, och själen lämnade aldrig. Så det betyder huvuddelen av vem och vad du är, sanningen om vem du är eftersom din själ aldrig har lämnat källan, och du upplever illusionen av hur det skulle vara att göra så. Det är verkligen ett spel, en dröm, en simulering av ditt eget skapande så att du kan få upplevelsen av att komma hem som om det vore för allra första gången, och det är spännande.

Och du kan bli upphetsad över varje steg på din väg, eftersom du vet att när du är villig att ta det steget, kommer du ett steg närmare Källa. När du gör motstånd, när du försöker gå tillbaka i tiden, när du slutar ta steg framåt, då känner du det. Du känner det som energiblockering. Du känner det som en sjukdom. Du känner att du går tillbaka, även om du omöjligt skulle kunna gå tillbaka. Du kan inte expandera eftersom det är en uppstigning för hela universum och alla och allt inom det.

Men när du känner att du står stilla eller går tillbaka, fråga dig själv vad du gör motstånd och hur du inte går med strömmen. Och då kommer du att få det enkla svaret på hur du kan gå med strömmen lite mer med acceptans, vilket kommer att leda till förlåtelse, som kommer att leda till medkänsla, och slutligen till villkorslös kärlek, vilket är den du verkligen är. Det är den hemmabas du söker.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *