Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 april, 2024

 

Awakened Collective: Answer the Call ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har fått så mycket feedback från er alla och mer är alltid välkomna. Vi kommer att fortsätta välkomna in alla energier som ni skickar till oss, eftersom vi njuter av att vara era medskapare i uppstigningsprocessen. Vi har den utsiktspunkt för mänskligheten och livet på planeten Jorden som tjänar oss mest, och vi vet att det är den utsiktspunkt som tjänar dig mest också. Det är därför vi alltid delar med oss av vårt perspektiv på att allt verkligen är bra där på er planet.

Ni som är vakna behöver förstå vikten av att ni finns där, även om ni inte känner att ni passar in så bra. Det handlar inte om att passa in för någon av er. Det handlar om att ta de djärva stegen framåt som många andra skulle vilja ta men är rädda för. Du tenderar att avstå från den traditionella karriären och det traditionella livet för något som är utöver det vanliga, något som är unikt, och du tenderar att följa ditt hjärta.

Vad detta betyder är att ni är ledare. Ni är naturligt födda lärare och ledare, och det är meningen att ni ska visa andra vägen. Det är inte meningen att du ska visa andra din väg eller den enda vägen, men genom ditt exempel visar du andra att det är möjligt att marschera i takt med sin egen trumma och ändå leva ett lyckligt och tillfredsställande liv.

Därför kommer vi alltid att vända er tillbaka inom er själva till den inre kallelse som ni har just nu. Kanske har du en inre kallelse att bo någonstans, gå och vara med någon, gå en kurs så att du kan få tillgång till fler av dina gåvor och förmågor. Oavsett vilken inre kallelse du har, är det meningen att du ska svara på samtalet. Ni är de uppvaknade som vi har hänvisat till många gånger som det uppvaknade kollektivet, och eftersom ni är sanna mot er själva spelar ni rollen som ni är menade att spela inom kollektivet.

Och vi vet att ni går bortom det traditionella livet eftersom detta är uppstigningstiden för er och för oss alla i universum. Vi vet också att du ibland måste möta rädslor och tänka utanför ramarna för att fullfölja dina passioner, med dina drömmar. Kom ihåg att de önskningarna som du har kommer till dig inifrån, och det är meningen att du ska känna dig dragen i en riktning.

Det är meningen att du ska uttrycka dig på alla sätt du kan och att dela med andra vem och vad du verkligen är. Det är dags för fler av er att svara på samtalet, och vi vet att ni kommer att göra det, men vi vet det eftersom vi vet att samtalet kommer att bli starkare. Vi förväntar oss inte att du bara lyssnar på oss och följer din inre kallelse eftersom vi uppmanar dig att göra det. Vi vet att det kommer att bli högre och högre tills du gör det, för det är så ni har ställt upp det, och det var en bra plan, och det är det fortfarande.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *