Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 oktober, 2023

 

Är lycka en del av din uppstigning? ∞

Det 9:e dimensionella arkturiska rådet

Är lycka en del av din uppstigning? ∞The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av vad som gör människor lyckliga, vad som ger dig mest glädje och sätter dig i den största möjliga anpassningen. Vi ser dig i många olika scenarier, och vi lägger märke till de som du trodde skulle göra dig lycklig och jämför dem med de som faktiskt gör dig lycklig. Vad vi har märkt är att lycka kommer spontant till dem som väljer att leta efter det som är i sig glädjande i deras upplevelse. Med andra ord, om du vrider på huvudet något kan du titta på en hög med sopor, men om du vrider huvudet något åt andra hållet för att du letar efter något att observera som kommer att få ett leende på läpparna, kan du Lägg märke till att det finns ett fält med blommor, bara fyrtiofem grader från den där högen med sopor.

Så valet är ditt, som alltid, och det behöver inte alltid vara någon monumental händelse som kommer att försätta dig i ett evigt tillstånd av glädje, eller åtminstone kommer att ge dig lite glädje inför den, under den och när du kommer ihåg det. Lycka kan vara ett val eftersom din förmåga att fokusera är en som du antingen använder eller inte använder, beroende på din medvetenhet. När du verkligen är medveten i ögonblicket inser du att det finns ett val. Du kan tänka på alla saker du måste göra, eller alla livssituationer som gör dig orolig när du fokuserar på dem, eller så kan du luta huvudet något och titta på ett moln och lägga märke till hur vackert och majestätiskt det är.

Du har djur på din planet, och vissa försätter dig naturligtvis i ett glädjefyllt tillstånd. Även när vi pratar genom kanalen här kan han fånga upp ljudet av fåglarna som sjunger utanför hans hem. Det finns så mycket att bli glad över, och det finns så mycket som du kan fokusera på som skulle försätta dig i en nedåtgående spiral som sedan skulle vara svår att ta sig ur, och det är därför det är så viktigt att vara närvarande och medveten om vad du fokuserar på i nuet. Du vill verkligen njuta av den här resan, och du vill också sprida glädje vart du än går, för det är det bästa sättet att se till att andra också njuter av resan.

Om du lägger ett litet steg i steget när du går nerför gatan, kommer någon att se det och le. Det är lättare att ansluta till det som ger dig lycka när du avsätter tid på din dag som du ägnar åt de saker som försätter dig i ett tillstånd av glädje, men det är också möjligt att hitta glädjen i din dagliga pendling till och från jobbet . Det går också att finna glädje i de sysslor som du gör och i de ärenden du kör. Det är möjligt att uppskatta det faktum att du existerar, att ditt hjärta slår och att du kan andas in luft, och när du är så medveten i ögonblicket av glädje av att vara, då blir det som är glädje mer uppenbart för dig .

Prata om saker som ger dig glädje; fokusera på dem. Tänk på dem, och rör dig mot dem och märk hur universum alltid kan ge dig mer, och du kommer att höja din vibration, vilket är något vi ofta pratar om i dessa överföringar. Genom att höja din vibration, höjer du nivån av medvetande, och du hjälper hela mänskligheten. Så du förstår, tjänstehandlingar behöver inte vara saker du tvingar dig själv att göra av en känsla av skyldighet att vara något för dina medmänniskor som de behöver att du är. Du kan bara vara dig själv och vara glad och hjälpa alla på vägen på vägen till den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *