Kollektivet av Uppstigna Människor via Daniel Scranton, 30 oktober, 2023

 

Använd din kraft för att förändra allt som kommer att hända ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi är väldigt glada över att få kontakt med er alla igen, som vi alltid är. Det är ett nöje för oss att känna det expanderande medvetandet hos det mänskliga kollektiva medvetandet som vi en gång var en del av. Vi anser oss inte vara separata från dig, men du har ditt eget kollektiva medvetande där i din dimension. Vi vill att du ska veta att det är perfekt för dig att vara där. Att du är där är inte ett misstag, det är inte ett straff, och det är inte för att du inte har fått något rätt än. Du vill ha inkarnationer på en mängd olika platser samtidigt, och du, som din själ, gör det.

Glöm tanken att det är meningen att du ska klättra på en stege av något slag, för det är du inte. Du är där och har upplevelser som orsakar expansionen av hela den du är och hela den vi alla är. Du var tvungen att glömma vem du en gång var för att få de där unika upplevelserna, och därför är inte ens att glömma ett misstag, och det är inte ett straff. Det är absolut ingen olycka. Du gör allt ganska avsiktligt i varje livserfarenhet. Nu, när du går igenom denna livserfarenhet som du har just nu, ju mer du gör avsiktligt desto bättre. Även andning kan göras avsiktligt.

Visst, skådespeleri görs med lite mer avsikt än att tänka i allmänhet. Att tala är något som det också tjänar dig att göra mycket avsiktligt, eftersom dina ord har kraft. Din ton har kraft. Du vill förstå din makt, så att du när du gör allt, tänker allt och säger allt med avsikt visar dig själv hur kraftfull du är. Nu kan du använda din kraft för att hjälpa eller så kan du använda din kraft för att skada, och du kan använda din kraft för att göra allt däremellan. Det är helt upp till dig. Var och en av dessa upplevelser ger dig något nytt som själ. Det är därför inte alla är på samma väg, och alla har inte samma önskningar, och det är som det ska vara.

Om alla förblir trogna sig själva och ÄR sig själva, då är Source glada eftersom Source får den variation av upplevelser som Source vill ha. Därför förväntar sig Source inte att vi alla ska göra samma sak, ha samma avsikter eller samma önskningar. Source vet att vi alla växer oavsett var vi är och vad vi än gör. Nu, när du lever ditt liv med mer avsikt, kommer du att märka att dina avsikter ibland blir verklighet och ibland inte. När de inte gör det blir det sedan ditt val om du skyller på dig själv eller någon annan, eller så kan du välja att förstå att det måste finnas något bättre för dig än vad din ursprungliga avsikt var. Och när du gör det börjar du dra nytta av allt som händer och inte händer.

Så lev era liv med stor avsikt och med insikten att allt är perfekt som det är just nu, och det kommer att fortsätta att förändras och utvecklas, för det måste det. Vi förändras alla, utvecklas, stiger, eftersom vi alla måste, och det är skönheten med erfarenhet. Det fortsätter att bli något nytt, och det finns alltid något nytt att uppleva, och så länge du inte gör motstånd mot förändringen, går du med strömmen och drar nytta av allt som händer just nu och allt som någonsin kommer att hända. Mycket bra.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *