Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 januari, 2024

 

De 5 stegen för att skapa din verklighet ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid i skapelsens rum, och vi är medvetna om vad vi vibrerar i varje ögonblick. Därför är vi medvetna om vad vi skapar i varje ögonblick. Det här är en vacker upplevelse för oss, och det är också en upplevelse vi inte alltid har haft. Det har funnits tillfällen i vår historia när vi undermedvetet skapade vår upplevelse av verkligheten, men med tiden förstod vi hur vi skulle hantera vår vibration, och därför bemästrade vi konsten att erbjuda en vibration med avsikt, och det förändrade allt, bokstavligen.

Att bli medveten är det första steget för att göra förändringar i ditt liv. Att acceptera det du har erbjudit och skapa är det andra steget. Att koppla av i känslan av att du har och emanerar är det tredje steget. Det fjärde steget är att välja vad det är du vill erbjuda universum och vad du vill känna i nuet. Det femte steget är att hitta den vibrationen inom dig och aktivera den. Du kan tänka dig att dina kroppar är fyllda med vilande och aktiva vulkaner.

De aktiva vulkanerna kan vara så bekanta för dig att du inte ens inser att de finns där, och de vilande vulkanerna kan också vara en del av dig som du inte är medveten om eftersom du aldrig har känt eller upplevt deras lava tidigare. När du accepterar de aktiva vulkanerna kan du bestämma om du vill att de ska fortsätta att vara aktiva eller inte. Du kanske har en aktiv vulkan inom dig av kärlek. Du kanske är väldigt erfaren av att älska andra människor, djur, naturen, jorden och till och med e.t.s, men då kan självkärlek vara något du har upplevt väldigt lite av, eller inget av, i det här livet. Det skulle vara en av dina vilande vulkaner som du vill aktivera, och det kan du när du söker upp den och upptäcker att den också ligger i ditt hjärta.

Men om du har en aktiv ilska vulkan, och du har varit arg så länge att du inte ens inser att du har ett val att inte vara det, skulle det vara något du skulle vilja bli medveten om, acceptera, adress på rätt sätt, och inte ha aktiva hela tiden. Naturligtvis tjänar ilska ett syfte, och därför vill du inte att vulkanen ska dö ut. Men vilande vulkaner kan aktiveras när det behövs, och de behöver inte få ett utbrott och utplåna hela städer när de aktiveras.

Vi hoppas att du gillar vår lilla analogi här, för det är en vulkan som skapade ön Maui, som kanalen här lever på, och faktiskt bor han på vulkanen, som nu är vilande. Det är en mycket bra analogi av många anledningar, och jorden är fylld med dessa typer av analogier. Naturen lär dig i varje ögonblick, om du är villig att sitta tyst och lyssna på henne och känna hennes visdom. Vi vill att ni ska veta hur vackert det här är för er, och vi vill att ni ska veta att ni kan ta er dit vi är utan några fler okontrollerbara utbrott inom er själva. Vi vill också tacka dig för att du finns där och är villig att uppleva så mycket energi och så mycket känslor, och vi är mycket glada över att guida dig till den plats där vi är nu, för vi älskar att se alla varelser bli mer medvetna och mer har kontroll över vad de vibrerar och därför skapar.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *