Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 januari, 2024

 

Finns det en 5D-ritning för dig själv och mänskligheten? ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att se så många av er utforska de olika möjliga tidslinjerna som ni har framför er själva, eftersom vi vet att många av er har vaknat upp till sanningen att det inte finns en framtid för er eller för hela mänskligheten. Och vi ser att du blir mer seriös med att fokusera på den verklighet du vill uppleva, snarare än att ge efter för tanken att du måste uppleva en viss förutbestämd verklighet. Nu, det kan ha varit fallet i alla era tidigare liv där på jorden i den tredje dimensionen. Innan du gav dig ut för att leva dessa liv, kanske du har skapat en plan för var och en av dem, en plan som du skulle hålla dig till eftersom du visste att det tjänade ditt medvetande att göra det.

Du visste att du måste ha vissa erfarenheter för att fylla i ditt hålkort, så att säga, men det här är inte en av dessa livstiderna. Det här är en livstid där allt förändras och förändras, inklusive hur mycket du har att säga till om nu när du är på jorden, om vad som händer härnäst för dig. Nu kanske du tänker för dig själv att du själv kan välja vad som ska hända härnäst, men du kanske också tror att eftersom mänskligheten förändras som ett kollektiv, måste det verkligen finnas erfarenheter som ni alla måste ha som ett kollektiv. Men så är inte fallet. Du väljer vilken version av kollektivet du ansluter dig till, och därför vilka framtida upplevelser du kommer att ha som en del av det speciella kollektivet, och du gör detta hela tiden.

Tänk högt om dina medmänniskor, och du får en bättre verklighet att uppleva med dem. Se ner på dina medmänniskor, och du kommer att fortsätta att undra varför de fortsätter att förstöra allt för resten av er som är vakna. Du vill höja allt, inte bara din vibration och ditt medvetande, utan även dina förväntningar på dina medmänniskor. Se dem som att de har alla dessa potentiella uppvaknande upplevelser som de ännu inte har tagit del av men som de är avsedda att uppleva själva.

Se kollektivets medvetande spiral uppåt med er, och se er själva som leder vägen, men vet att ni inte är i detta helt själva som det uppvaknade kollektivet. Alla är där för att tjäna upplevelsen av uppstigning på sitt eget sätt. Alla är där och beter sig precis som du behöver för att de ska bete sig för att ge dig det du behöver för att växa andligt. Ni är de som är förändringsmakarna, som kommer att bestämma att mänsklighetens väg kan vara smidig, lätt och glädjefylld, när ni hjälper andra att vakna med er egen nivå av medvetande, med de berättelser ni berättar om era egna upplevelser, och med din förmåga att hålla plats för dem alla, särskilt de som släpar längst efter.

Om du såg dem alla som en del av dig själv, då skulle det vara lättare för dig att se att de behöver dig. De behöver din hjälp; de behöver dina positiva förväntningar på dem, och de behöver att du håller din vibration i högsta möjliga frekvens, vilket du bara kan göra när du ser dem alla som Källenergivarelser, istället för som de som förstör saker och ting för resten av er. Det är vad ni kom till jorden för att göra, och vi tror på er, även i de tillfällen då ni inte tror på er själva. Så be oss om hjälp för att upprätthålla den visionen, för vi vet att mänskligheten när ni upplever den kan uppleva förändringen i medvetande på de vackraste sätt.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *