Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 oktober, 2023

 

Gå med i Arcturianerna i detta tillvägagångssätt ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att finna oss själva i denna dynamik med mänskligheten där på jorden vid denna tid. Vi tycker så mycket om möjligheten att tjäna, och även möjligheten att skapa tillsammans med er, som vi hör från så många av er. Och vi kan skräddarsy våra energier därefter. Vi söker mer och mer förening med mänskligheten vid denna tidpunkt, på grund av vår önskan att känna mer närvaro. Vi njuter av att utforska olika former av medvetande, och när vi verkligen får kontakt med någon av er får vi lära känna upplevelsen av att vara människa på jorden genom er, och det gläder oss. Det är mer än bara en kuriosa för oss; det är sann enhet som för oss närmare Källan, vårt sanna hela jag.

Nu kan du ta samma tillvägagångssätt med dina medmänniskor. Du kan se alla andra där på jorden som någon att förena sig med som i slutändan kommer att föra dig närmare ditt sanna, hela jag som en Källenergiväsen, eller så kan du fortsätta att dela och separera, dra linjer i sanden och göra sakerna du har gjort i så många år som inte har fungerat där på jorden. Vi vet, som ni som tar emot dessa sändningar vet, att det finns ett behov av förändring. Du kan inte fortsätta att säga till dig själv att din väg är den enda vägen, din sanning är den enda sanningen, din ras eller etnicitet är den bästa, och utvecklas.

Det finns ett behov av integration; det finns ett behov av att se det som är utanför dig som också existerande inom dig, och när du kommer till den punkten kan du lägga ner allt ditt motstånd, förbittring och ilska, och istället kan du ge hela världen och alla på den en jätte kram. Känslan av att göra det vi har beskrivit är så mycket bättre än vad människor har gjort i eoner och eoner, och du kommer bara att få den känslan om du omsätter det vi säger här i praktiken.

Det är dags att se alla utanför dig som en aspekt av Källa som du är ämnad att acceptera och sedan älska villkorslöst, och tills du gör det kommer du att sitta fast i en låda som inte längre passar dig. Vi kommer att fortsätta att bjuda in dig med vår energi och med förlängningen av vårt medvetande, för när du smälter samman med oss smälter du samman med den sanningen att vi alla är ett.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *