Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 oktober, 2023

 

De radikala förändringarna du vill ha i dina system ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är mycket intresserade av er andliga utveckling, speciellt eftersom den sedan reflekteras tillbaka till er i era system. Människor där på jorden klagar ofta över de system som de är en del av och hjälpte till att skapa tillsammans utan att inse att förändringarna av dessa system som de önskar först måste initieras inom dem själva. Ni kommer att se radikala förändringar i era ekonomiska system, era regeringssystem, utbildning, handel, allt som skulle kunna placeras i den kategorin. Allt kommer att förändras tillsammans med dig.

De radikala förändringarna kommer inte att ske över en natt. Detta är något som vi ser utlovat av många new age och andliga lärare. De lovar dig förändringar som kommer att inträffa utanför dig som kommer att göra allt bättre och som kommer att hända på en gång. Vi ser inte detta hända eftersom de flesta människor inte förändras så snabbt. Du förändras, och du förändras gradvis, och om du tittar på dina system kan du se hur de förändras gradvis med dig. Under flera år kommer förändringarna att bli enorma. Men just nu måste du acceptera, uppskatta och till och med fira de förändringar som du ser som är till det bättre.

Det är mer insyn nu än det någonsin har varit tidigare. Du vet mer om dessa system, och det är viktigt. Vad du gör med den informationen är också betydelsefullt. Du måste leta inom dig själv för att matcha det. Antingen matchar systemet något som finns innerst inne i dig som du inte kan erkänna, eller så är det en matchning med något som du inte kan förlåta, som du har mycket dömande kring. Allt som du dömer och inte kan förlåta kommer att fastna på dig som klister. Och allt som du inte kan acceptera som finns inom dig själv, vilket är allt, kommer också att fastna på dig som klister.

Så använd de saker du inte gillar med dina system just nu som ett sätt att avgöra vad som behöver omarbetas inuti dig själv. Vi pratar om dina tankar, känslor, övertygelser, bedömningar, rädslor och så vidare. Det är dina indikatorer på vad som fortfarande behöver finjusteras inuti dig. Du kan försöka arbeta utanför dig själv utan att förändra något inom dig. Du kan gå tillväga på den hårda vägen. Du kan starta framställningar. Du kan lägga om andras artiklar och videor om vad som är fel med samhället, ditt land, eller din regering eller din ekonomi. Men tills du letar inom dig efter det du inte gillar som finns utanför dig, kommer det att fortsätta att finnas där och skapa din verklighet med dess vibration.

Det är väldigt lätt att jobba när man väl kommer till det. Du måste bara ställa in dig på vad du tänker eller känner och släppa det. Det tar inte år att göra det om du verkligen tillämpar dig själv och ger det all din uppmärksamhet i ögonblicket. Då kommer du att se små förändringar här och där, löfte om större förändringar att komma, och innan du vet ordet av kommer du att leva i den världen du vill leva i med alla nya system som du skulle vilja skapa just nu med knäppen med fingrarna. Det kommer att ta lite mer tid än så eftersom den yttre reflektionen tar tid att komma ikapp med människans inre funktioner, men en sak du kan vara säker på är att allt förändras hela tiden, och det förändras för desto bättre eftersom du faktiskt stiger.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *