Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 januari, 2024

 

 

De 2 viktigaste sakerna du kan göra just nu ∞

The 9th Dimensional Arcturian Council

De 2 viktigaste sakerna du kan göra just nu ∞The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är glada över att finna att så många människor där på planeten Jorden vid denna tidpunkt upptäcker sina gåvor och förmågor, och vi är ännu mer extatiska över att se hur många av dessa individer som sedan delar dessa gåvor och förmågor med andra. Det här är en tid då det är vanligare att upptäcka dina gåvor, och till och med att dela med sig av dessa gåvor har blivit något som fler och fler människor gör. Om du väntar på att dina gåvor ska bli perfekta innan du delar dem, kommer du att vänta väldigt länge.

Ni gör alla det bästa ni kan med era gåvor, och de människor som drar mest nytta av era gåvor inser det. De vet att du nu inte är allvetande och allsmäktig, men istället ser de dig som en facilitator. De kommer att se dig som någon som kan hjälpa dem att komma åt den kraft de har inom sig. När du delar dina gåvor med andra, är det också meningen att du ska inspirera dem att nå in i sig själva så att de också kan få tillgång till sina gåvor och förmågor, precis som du gjorde. Det är ytterligare en bra anledning att dela det som du använder dig av just nu.

Nu, de av er som fortfarande känner att ni inte har fått tillgång till era gåvor och förmågor, ha tålamod. Jämför dig inte med andra. Undra inte varför det tar dig så mycket längre tid än det tog den personen där för att komma åt det som finns inom dig. Istället rekommenderar vi att du njuter av resan. Det är en resa som har så mycket mer för dig på den än bara det som är i slutet av regnbågen, så att säga. Och det du plockar upp på vägen kommer också att vara det du delar med andra, eftersom du hjälper dem att aktivera och få tillgång till sina andliga gåvor och förmågor.

Nu säger vi till dig att ha tålamod, men vi säger inte till dig hur länge du kommer att behöva vänta, eftersom det skiljer sig från person till person, och även för att du måste ha tro på dig själv. Och när du inte vet hur lång tid det kommer att ta dig att komma åt dina gåvor, men du fortsätter ändå, är det en demonstration av din tro på dig själv. Det är dags för er alla att inse att allt existerar inom er, och att när ni tar er tid att gå in i er kan ni hitta det.

När du följer din lycka, tenderar den också att stiga till ytan och visa dig all kraft och styrka du har inom dig. Det är de två bästa sakerna du kan göra just nu. Gå in och följ sedan din lycka. Vänta på att inspirationen ska komma och vidta sedan åtgärder. Och naturligtvis, ha tålamod och leta inte efter resultat direkt, för återigen är det meningen att du ska njuta av resan, inte göra något för att ge dig något annat. Sanningen är att regnbågen kommer att fortsätta att röra sig, och det kommer alltid att finnas en annan kruka med guld och en annan kruka med guld, och du kommer att fortsätta stiga och utvecklas, för det här handlar verkligen om att återvända hem till Källan, och det har det alltid varit, och det kommer alltid att vara det, oavsett vilken tidsram du befinner dig där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *