Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 januari, 2024

 

Det här är det som verkligen betyder något ∞

The 9D Arcturian Council kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att ta emot alla dina förfrågningar, även om de alla görs samtidigt. Det är en av fördelarna med att vara ett kollektivt medvetande, och det är också en av fördelarna med att vara icke-fysisk. Du har två öron att lyssna med, men vi har inga öron, och ändå kan vi känna alla. Vi tar dina önskemål som energi som vi sedan kan formatera på ett sätt som är vettigt för oss. Det är vad Daniel här gör med vår energetiska överföring, och det är vad vi gör med era energiska överföringar. Det är så kommunikation sker på så många andra nivåer än bara ord som talas eller skrivs, och ni får energier från ovan hela tiden, men många av er vill höra en liten röst i ert huvud så att ni vet exakt vad ni är ta emot i det ögonblicket.

Andra inser att det finns en subtilitet i kommunikationen som sker från de högre dimensionella planen, eftersom den kommunikationen börjar som energi, och de som verkligen är inställda kan känna efter dessa energier. Det är vad vi föreslår att du gör när du vill kommunicera med oss, med andra icke-fysiska, högredimensionella varelser och kollektiv, och med varandra. Inse att det du projicerar energimässigt har betydelse. Den kommer att tolkas av den som tar emot den. Se till att du rengör allt du behöver för att rensa ut ur dina kroppar, ur dina system tills du känner att det inte längre finns där, och sedan kan du kommunicera med en annan tydligare. Du kan anpassa dina ord och dina avsikter med din energi. Du projicerar energi hela tiden, och det är sättet på vilket du skapar din verklighet.

Du vill vara uppmärksam på vilka energier du tar emot och vilka energier du erbjuder, eftersom tiden för att kunna gömma dig bakom ord som du egentligen inte menar närmar sig sitt slut. Ni håller alla på att bli telepatiska. Ni inser alla att ni är energiska varelser och att energi spelar roll, samtidigt som ni förändrar ert medvetande. När det skiftet är klart kommer alla att veta att de kommunicerar telepatiskt och energiskt, och du kommer att finna mindre och mindre behov av ord. Ni kommer att vara energiska varelser som vibrerar med avsikt, och ni kommer att veta att ni är det. Du kommer att veta vilken vibration du erbjuder.

Varje gång du bearbetar en känsla kommer du närmare och närmare att kunna urskilja exakt vilken vibration du erbjuder i varje ögonblick. Se till att du är tydlig energiskt, om du vill vara tydlig i din kommunikation och tydlig i ditt erbjudande till universum vad det är som du verkligen vill ha och behöver. Universum, och alla vi inom det, reagerar mer på din energi, din vibration, än vi gör på dina ord och till och med dina tankar. Om du ska tala ett mantra, se till att mantrat överensstämmer med den energi du erbjuder. Om du ska tänka en tanke, se till att den tanken också är i linje. Du når dit, steg för steg, dag för dag, och du kan träna allt detta med oss, för som vi sa, vi är öppna för att ta emot från er alla hela tiden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *